Υπό το βλέμμα του Γκασόλ η τελευταία προπόνηση του Καναδά ενόψει ημιτελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου

Υπό το βλέμμα του Γκασόλ η τελευταία προπόνηση του Καναδά ενόψει ημιτελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου

Χρήστος Τσάλτας 14:27 - 07.09.2023

Ένας θρύλος στις Φιλιππίνες. Ο Πάου Γκασόλ βρίσκεται στη Μανίλα κια παρακολούθησε δια ζώσης την προπόνηση του Καναδά, έχοντας συνομιλία με τον Τζόρντι Φερνάντεθ, αλλά και με άλλα μέλη του σταφ.

Αποστολή στη Μανίλα

Υπό το βλέμμα ενός ανθρώπου που έγραψε τη δική του ιστορία στα παρκέ παγκοσμίως διεξήχθη η προπόνηση του Καναδά. Στο τελευταίο session πριν από την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Σερβία, οι παίκτες του Τζόρντι Φερνάντεθ είδαν έναν επισκέπτη να δίνει το παρόν στην προπόνησή τους.

Ο Πάου Γκασόλ βρίσκεται στη Μανίλα, ως ένας εκ των ambassadors της διοργάνωσης και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας από την Βόρεια Αμερική, που έχει σαν στόχο την κατάκτηση μεταλλίου.

Ο θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ, που πρόσφατα μπήκε και στο Hall of Fame, συνοίλησε με τον Τζόρντι Φερνάντεθ, αλλά και με μέλη του σταφ της ομάδας, οι οποίοι ζητούσαν συμβουλές από τον δις πρωταθλητή ΝΒΑ ενόψει της «μάχης» κόντρα στην Σερβία.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.