Νέοι μπελάδες για τον Ζάιον: Πορνοστάρ απειλεί ότι θα κυκλοφορήσει sex tapes μαζί του

Ζάιον Ουίλιαμσον

Νέοι μπελάδες για τον Ζάιον: Πορνοστάρ απειλεί ότι θα κυκλοφορήσει sex tapes μαζί του

Χρήστος Τσάλτας 09:31 - 20.06.2023

Μια πολύ δύσκολη περίοδο, σε όλα τα επίπεδα, βιώνει ο Ζάιον Ουίλιαμσον, καθώς πέραν των φημών για ανταλλαγή από τους Νιου Όρλινς Πέλικανς, ήρθε -για ακόμα μια φορά- η Μόρια Μίλς να τον μπλέξει σε νέες περιπέτειες.

Όσο όμορφο και ήρεμο ήταν το περσινό καλοκαίρι για τον Ζάιον Ουίλιαμσον, τότε που υπέγραφε supermax επέκταση με τους Νιου Όρλινς Πέλικανς και ήταν αποδεκτός από όλους στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης, άλλη τόσο δύσκολο και γεμάτο αναποδιές μοιάζει το φετινό. Δύο εκ διαμέτρου αντίθετα καλοκαίρια για έναν παίκτη που μπήκε στη λίγκα με σκοπό να κυριαρχήσει, όμως έπειτα από 4 χρόνια στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη τίποτα δεν μοιάζει να λειτουργεί όπως το είχε υπολογίσει.

Ο χαρισματικός άσος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς την περασμένη σεζόν και αυτός ήταν ο λόγος που αγωνίστηκε μόλις σε 29 παιχνίδια, φέρνοντας προβληματισμό και απογοήτευση στον οργανισμό, ο οποίος «επένδυσε» το μέλλον του στον απόφοιτο του Duke και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει αποτέλεσμα.

Για το λόγο αυτό μάλιστα οι «πελεκάνοι» σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Ουίλιαμσον, με τον Σκουτ Χέντερσον, που βρίσκεται στη φετινή διαδικασία του NBA Draft να είναι ο διακαής πόθος τους. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προσθέσουν στις συζητήσεις για να αποκτήσουν τον Χέντερσον και τον Ζάιον.

Χαμός με πορνοστάρ και τον Ζάιον Ουίλιαμσον: «Mε γ@#$*@!ς χωρίς προφυλακτικό, έθεσες τη ζωή μου σε κίνδυνο και άφησες άλλη έγκυο»
NBA

00:45 - 08.06.2023

Χαμός με πορνοστάρ και τον Ζάιον Ουίλιαμσον: «Mε γ@#$*@!ς χωρίς προφυλακτικό, έθεσες τη ζωή μου σε κίνδυνο και άφησες άλλη έγκυο»

Ο Μοράια Μάιλς, γνωστό μοντέλο του Only Fans, εξαπέλυσε επίθεση με απίστευτους χαρακτηρισμούς και υβρεολόγιο στον Ζάιον Ουίλιαμσον! Γιατί τον κατηγορεί.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο άσος των Πέλικανς. Διότι η σταρ ταινιών για ενήλικες, Μόρια Μιλς, «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά ήρθε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη... φασαρία γύρω από το όνομα του άσου των «πελεκάνων». Αυτό γιατί αποκάλυψε πως θα δημοσιεύσει sex tapes στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Ουίλιαμσον μαζί της.

Μάλιστα υποστηρίζει πως τα ίδια sex tapes έχει και ο εκρηκτικός φόργουορντ σε κρυφό κινητό του. Παράλληλα ζητάει από τους Πέλικανς να ανταλλάξουν τον Ουίλιαμσον, καθώς «δεν αξίζει να βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη».

Σε κάθε περίπτωση οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες, εντός και εκτός παρκέ για τον Ουίλιαμσον, που βλέπει το όνομά του να γίνεται αντικείμενο συζήτησης όχι για τα κατορθώματά του εντός παρκέ, αλλά για τη συμπεριφορά του έξω από τις τέσσερις γραμμές, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα.