Στον αέρα το μέλλον του Ζάιον Ουίλιαμσον, οι Πέλικανς σκέφτονται σοβαρά να τον ανταλλάξουν

Ζάιον Ουίλιαμσον

Στον αέρα το μέλλον του Ζάιον Ουίλιαμσον, οι Πέλικανς σκέφτονται σοβαρά να τον ανταλλάξουν

Χρήστος Τσάλτας 18:50 - 15.06.2023

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον έχασε μεγάλο μέρος της περασινής σεζόν, λόγω τραυματισμού και τα σύννεφα για το μέλλον του στη Νέα Ορλεάνη και τους Πέλικανς έχουν μαζευτεί, με το ενδεχόμενο ανταλλαγής να είναι πιο ορατό από ποτέ.

Το καλοκαίρι του 2019 οι Νιού Όρλινς Πέλικανς τον επέλεξαν στο νο.1 του NBA Draft, καθώς στο πρόσωπό του έβρισκαν τον παίκτη γύρω από τον οποίο θα «έχτιζαν» το μέλλον τους. Παρά τον ντόρο γύρω από το όνομά του, αλλά και τις προσδοκίες που υπήρχαν, ο Ζάιον Ουίλιαμσον κυμαίνεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Ο χαρισματικός φόργουορντ δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μια «γεμάτη» σεζόν, πέρας της δεύτερής του στη λίγκα και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2020-21, όπου αγωνίστηκε σε 61 αγώνες των Πέλικανς. Την σεζόν 2021-22 έχασε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του με τραυματισμό στο γόνατο, ενώ την σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε μόλις σε 29 αγώνες, καθώς και πάλι αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών.

Στα 4 χρόνια που βρίσκεται στο ΝΒΑ ο Ζάιον έχει αγωνιστεί μόλις σε 114 αγώνες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, ενώ το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε supermax συμβόλαιο με τους Πέλικανς, οι οποίοι στο πρόσωπό του έβρισκαν τον ηγέτη του μέλλοντος.

Χαμός με πορνοστάρ και τον Ζάιον Ουίλιαμσον: «Mε γ@#$*@!ς χωρίς προφυλακτικό, έθεσες τη ζωή μου σε κίνδυνο και άφησες άλλη έγκυο»
NBA

00:45 - 08.06.2023

Χαμός με πορνοστάρ και τον Ζάιον Ουίλιαμσον: «Mε γ@#$*@!ς χωρίς προφυλακτικό, έθεσες τη ζωή μου σε κίνδυνο και άφησες άλλη έγκυο»

Ο Μοράια Μάιλς, γνωστό μοντέλο του Only Fans, εξαπέλυσε επίθεση με απίστευτους χαρακτηρισμούς και υβρεολόγιο στον Ζάιον Ουίλιαμσον! Γιατί τον κατηγορεί.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ωστόσο όπως θα τα περίμεναν όλες οι πλευρές, με τους «πελεκάνους» να κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του αποφοίτου του Duke. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο ανταλλαγής ακόμα και άμεσα, την ημέρα του NBA Draft.

Ο μεγάλος στόχος των Πέλικανς είναι να κάνουν δικό τους τον Σκουτ Χέντερσον, που αναμένεται να βρεθεί στην πρώτη 3άδα των επιλογών στη φετινή διαδικασία. Για χάρη του Χέντερσον μάλιστα, που θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά prospects της γενιάς του, οι Πέλικανς είναι διατεθειμένοι να «θυσιάσουν» ακόμα και τον Ούιλιαμσον, προκειμένου να δελεάσουν την ομάδα που θα οτν επιλέξει. Κάτι που δείχνει πολλά για το πόσο πολύ θέλουν τον Χέντερσον στη Νέα Ορλεάνη.

Την ίδια ώρα στο... κάδρο για το μέλλον του χαρισματικού άσου βρίσκονται και οι Χιούστον Ρόκετς. Η ομάδα του Τέξας αναμένεται να είναι η πιο δραστήρια κατά τη διάρκεια της τρέχουσας off-season, θέλοντας να δημιουργήσει ένα γκρουπ ικανό να κάνει πρωταθλητισμό, με την περίπτωση του Ουίλιαμσον να βρίσκεται στη λίστα του Ίμε Ουντόκα και των συνεργατών του.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, ωστόσο το μέλλον του Ουίλιαμσον στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης μόνο σίγουρο δεν μπορεί να θεωρείται, την ώρα που η φημολογία για το μέλλον του έχει φουντώσει για τα καλά.