Η Ζάλγκιρις απέκτησε τον Ντιμίτρι Ρίβερς
i

©InTime

Η Ζάλγκιρις απέκτησε τον Ντιμίτρι Ρίβερς

Γιάννης Πάλλας 19:13 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 18.04.2024

Τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Ντιμίτρι Ρίβερς ανακοίνωσε η Ζάλγκιρις

Σε μια προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η Ζάλγκιρις αποκτώντας τον Ντιμίτρι Ρίβερς. Ο 28χρονος γκαρντ θα ενισχύσει σημαντικά την λιθουανική ομάδα ως το τέλος της σεζόν στην περιφέρεια, τόσο στο κομμάτι της άμυνας, όσο και στην επίθεση.

Η Ζάλγκιρις μετά την ήττα από τη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα στη δεύτερη παράταση προχώρησε στην ανακοίνωση του Αμεριικανού γκαρντ που έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος Αμερικανός τη σεζόν 2021-22 φόρεσε τη φανέλα του «δικεφάλου», ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ιταλική Σκαφάτι, σημειώνοντας 10.3 πόντους, 4/1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0.7 κλεψίματα στη Serie A.

Η Ζάλγκιρις έμεινε εκτός των playoffs της Euroleague, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης αποκτήθηκε έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το εγχώριο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι που μετά την υπερπροσπάθεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φαίνεται να έχει «αδειάσει», καλείται να ανακάμψει, προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο.

Οι Λιθουανοί καλούνται να «κλείσουν» τα αυτιά τους και να προσηλωθούν στον στόχο τους, καθώς ξέρουν καλά πως δεν θα έχουν εύκολο έργο. Βέβαια, η μεταγραφολογία που έχει προκύψει εσχάτως γύρω από τον Κίναν Έβανς, φαίνεται να τους έχει αποσυντονίσει πλήρως.