Ανανέωσε με την Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Ζελικό Ομπράντοβιτς

Ανανέωσε με την Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Νίκος Καλαμπάκας 13:39 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 27.04.2024

Για δύο ακόμα χρόνια θα συνεργαστούν Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Παρτίζαν, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Κοινή πορεία θα χαράξουν και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Παρτιζάν, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου τους.

Ο Σέρβος κόουτς που επέστρεψε στην πατρίδα του το καλοκαίρι του 2021 θα παραμείνει στο τιμόνι της αγαπημένης του ομάδας προκειμένου να προσπαθήσει να την οδηγήσει σε ένα Final 4 της Euroleague.

Οι δύο πλευρές ήταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις και πλέον ήρθε η ώρα των υπογραφών. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άλλωστε δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον σύλλογο και θα προσπαθήσει να τον επαναφέρει στην ελίτ της Ευρώπης.

Ο ίδιος ο κόουτς πέρυσι τέτοια εποχή δήλωνε ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει με την ομάδα της καρδιάς του. Χαρακτηριστικά είχε πει ότι «έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον κόσμο». Η φετινή πορεία των Σέρβων στην Euroleague δεν ήταν η επιθυμητή, ωστόσο ο Ζέλικο δεν είναι άνθρωπος που τα παρατάει εύκολα και έτσι αποφάσισε να παραμείνει στην Παρτιζάν προκειμένου να ζήσουν μαζί ξανά στιγμές δόξας.

«Υπέγραψα συμβόλαιο με τους οπαδούς (γέλια) και αυτό είναι το πιο εύκολο. Δεν νομίζω ότι θα έχω άλλο πρόβλημα. Με τους ανθρώπους της διοίκησης είχαμε πάντα άριστες σχέσεις. Πρέπει να καθίσουμε να μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή το κεφάλι μας είναι στη Ρεάλ και σε ό,τι έχουμε μπροστά μας Ελπίζουμε να βρούμε κοινή γλώσσα και να συνεχίσουμε να σηκώνουμε την Παρτιζάν. Στη διάσκεψη για τα ΜΜΕ που έγινε όταν επέστρεψα στην Παρτιζάν, είπα ότι ο πρώτος και μοναδικός μου στόχος είναι η Παρτιζάν να είναι μόνιμο μέλος της Ευρωλίγκας γιατί το αξίζει. Χαίρομαι αυτό που συμβαίνει με τον Πατιζάν αυτή τη στιγμή», είχε επισημάνει ο Σέρβος.