Μετακομίζει στην Ζενίτ του Πασκουάλ ο Χάντερ!

Μετακομίζει στην Ζενίτ του Πασκουάλ ο Χάντερ!

Χρήστος Τσάλτας 21:18 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 26.06.2023

Η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ παίρνει τον Βινς Χάντερ

Ο Βινς Χάντερ αφήνει το Καζάν και την πρωταθλήτρια Ούνικς, με τις πληροφορίες του Sportal να αναφέρουν πως είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βινς Χάντερ άφησε την Γαλλία και την Μετροπολιτάνς 92 για να μετακομίσει στη Ρωσία και την Ούνικς Καζάν. Υπό τις οδηγίες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, βοηθώντας τους «πράσινους» να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η επόμενη σεζόν θα τον βρει μεν και πάλι στη Ρωσία, για δεύτερη διαδοχική σεζόν, αλλά όχι στην Ούνικς Καζάν. Αυτό γιατί οι πληροφόρίες του Sportal αναφέρουν πως η Ζενίτ κινήθηκε δυναμικά για την απόκτησή του και κατάφερε να φτάσει στο τελικό στάδιο του deal με τον Αμερικανό σέντερ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την επόμενη μέρα της ομάδας, με το όνομα του Αμερικανού άσου να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Οι εμφανίσεις του, αλλά και η ικανότητά του να βάζει τη μπάλα στο καλάθι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους έκαναν τη Ζενίτ να κινήσει τις διαδικασίες και να ανοίξει κύκλο επαφών με τον παίκτη.

Ο 28χρονος άσος βρίσκεται στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 10,1 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, 1,5 τάπες και 61,7% στα δίποντα, κάνοντας σημαντική διαφορά στο κρίσιμο φώτο φίνις υπό τις οδηγίες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.