Ζούρος: «Αναγνωρίζουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ, είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ηλίας Ζούρος

Ζούρος: «Αναγνωρίζουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ, είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Χρήστος Τσάλτας 16:45 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 01.03.2024

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη (02/03, 18:45), επισημαίνοντας πως η Ένωση είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα για να φτάσει στη νίκη.

Επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ, έπειτα από την διακοπή των «παραθύρων» των εθνικών ομάδων. Η Ένωση έχει στον ορίζοντα ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία, κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Κάτι που επεσήμανε και ο Ηλίας Ζούρος ενόψει του αγώνα στο PAOK Sports Arena.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στο ενισχυμένο ρόστερ που παρουσιάζει η ομάδα του Στάθη Νερατζάκη, ενώ τόνισε πως άπαντες είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Πρόκειται για μία αναμέτρηση ειδικών συνθηκών, λόγω της μεγάλης διακοπής του Πρωταθλήματος, εξαιτίας του Κυπέλλου και των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων, αλλά και επειδή ο αντίπαλός μας έχει νέο προπονητή.

Αναγνωρίζουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ενισχυθεί, ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θεωρώ, ότι στο διάστημα της προετοιμασίας μας προσπαθήσαμε πολύ, ώστε να παρουσιάσουμε στην Πυλαία την καλύτερη δυνατή εικόνα μας».

Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής