Νέα πρόκληση, ίδια διάθεση
i

Άρης /© Intime

Νέα πρόκληση, ίδια διάθεση

Αλέξης Σαββόπουλος 16:00 - 01.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 01.12.2022

Στο sportal.gr δεν έχουμε καμία απολύτως εξάρτηση από κανένα. Επομένως θα τα λέμε καθημερινά από αυτή εδώ τη γωνία. Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Είθισται η έναρξη του έτους να σηματοδοτεί και μια νέα αρχή. Μια καινούργια αφετηρία με διάθεση αυτοβελτίωσης για τον καθένα. Στο sportal.gr που από σήμερα βρίσκεται στον διαδικτυακό αέρα, αυτό το νέο αποφασίσαμε να το κομίσουμε στο κοινό ένα μήνα νωρίτερα.

Πρόκειται για μια νέα, φιλόδοξη, απολύτως επαγγελματική και άκρως εναρμονισμένη με τα κελεύσματα των καιρών προσπάθεια, στην οποία είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχω. Με την ίδια- θέλω να πιστεύω- ορμή που με χαρακτηρίζει από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής μου με τον χώρο. Και φυσικά με την αμέριστη σοβαρότητα και επαγγελματισμό που με διακρίνει στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ρεπορτάζ. Γιατί πρώτα από όλα θεωρώ τον εαυτό μου, ρεπόρτερ. Ένα συναίσθημα που παραμένει το ίδιο έστω και αν πλέον έχει πάρει άλλη μορφή με την επέλαση του διαδικτύου και τις απεριόριστες τεχνικές δυνατότητες που προσφέρει αυτό.

Ο στόχος μου είναι προφανής. Ο ολίγον αδικημένος και ελαφρώς παραμελημένος από τα ελληνικά ΜΜΕ, Άρης να έχει φωνή. Ανάστημα, κριτική άποψη. Με πρόθεση η φωνή του Άρη να ακούγεται δίχως φτιασίδια και προσπάθεια να λειανθούν οι γωνίες αλλά και χωρίς υπερβολές και άκρατο λαϊκισμό προς χάριν… μερικών κλικ παραπάνω.

Όλοι όσοι έχουμε ένα δημόσιο βήμα μπαίνουμε καθημερινά στη σφαίρα της κριτικής. Δεν θα του αφαιρέσει κανείς αυτό το δικαίωμα αφού στο sportal.gr δεν έχουμε καμία απολύτως εξάρτηση από κανένα

Για να έχει ο φίλος του Άρη, σε αυτή εδώ την γωνία, την δυνατότητα να διαβάσει για την αγαπημένη του ομάδα, ρεπορτάζ, κριτική, άποψη, ό,τι τελοσπάντων περιστρέφεται γύρω από τον… πλανήτη Άρη αλλά και το περιβάλλον μέσα στο οποίο.. παίζεται το παιχνίδι και το οποίο δυστυχώς, στην Ελλάδα, πολλές φορές διαμορφώνει και το αποτέλεσμα.

Και φυσικά να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αφού όλοι όσοι έχουμε ένα δημόσιο βήμα μπαίνουμε καθημερινά στη σφαίρα της κριτικής. Δεν θα του αφαιρέσει κανείς αυτό το δικαίωμα αφού στο sportal.gr δεν έχουμε καμία απολύτως εξάρτηση από κανένα. Επομένως θα τα λέμε καθημερινά από αυτή εδώ τη γωνία, ελπίζοντας σιγά-σιγά και αφού βρούμε κι εμείς τα πατήματά μας όπως όλες οι καινούργιες ομάδες, να αποτελέσουμε μια αξιόπιστη αναγνωστική συνήθεια.