Ελεύθερος ο Κλέιμαν με εγγύηση 20.000 ευρώ

Ο Κλέιμαν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

i

©intime

Ελεύθερος ο Κλέιμαν με εγγύηση 20.000 ευρώ

Sportal newsroom 16:59 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 13.04.2023

Ο Μπόρις Κλέιμαν αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ορίστηκε εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Στον Ισραηλινό ποδοσφαιριστή, παράλληλα, επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ. Ο Κλέιμαν απολογήθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο γραφείο του ανακριτή κι ενώ κατηγορείται για τον βιασμό μιας 17χρονης βελγίδας μαθήτριας σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Βόλου ξεκίνησε την απολογία του αργά το μεσημέρι, διότι προηγήθηκαν οι καταθέσεις που έδωσαν στον ανακριτή υπέρ του κατηγορούμενου, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας και ο συμπαίκτης του, που φέρεται να επιβεβαιώνουν την θέση του Κλέιμαν ότι το επίμαχο βράδυ «δεν υπήρξε ούτε βία, ούτε βιασμός».

Ο Κλέιμαν φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε με την Βελγίδα μαθήτρια ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε περισσότερο κι ότι θα τον δικαιώσουν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε.

Ο δικηγόρος του παίκτη δεν προχώρησε σε δηλώσεις μετά την απόφαση του ανακριτή κι επισήμανε ότι ο πελάτης του θα τοποθετηθεί αργότερα μέσω των social media.

Ο Κλέιμαν να θυμίσουμε ότι είχε φτάσει στον ανακριτή με χειροπέδες για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού και είχε πει κατά την είσοδό του στο γραφείο του ανακριτή: «Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίπoτα».

Στον παίκτη είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία αφορούσε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου. Ο Εισαγγελέας, πάντως, αναβάθμισε την υπόθεση, θεωρώντας πως οι καταγγελλόμενες πράξεις συνιστούν βιασμό.

Στο πλευρό του Κλέιμαν βρίσκεται και η σύζυγός του Λία, η οποία με δηλώσεις στο ισραηλινό μέσο Sport5 , εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο άνδρας της δεν έχει βιάσει την ανήλικη Βελγίδα.

«Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος από κάθε έγκλημα», δήλωσε η σύζυγος του Κλέιμαν και μητέρα των τριών παιδιών του.