Λύγισε ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον μαχαιρωμένο Μιχάλη: «Τον είδα λιπόθυμο - Είχε χάσει αρκετό αίμα»

Η σοκαριστική περιγραφή του οδηγού

i

© Glomex

Λύγισε ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον μαχαιρωμένο Μιχάλη: «Τον είδα λιπόθυμο - Είχε χάσει αρκετό αίμα»

Ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον Μιχάλη Κατσουρή περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πως βίωσε ο ίδιος το μοιραίο βράδυ.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (08/08), όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Ο άτυχος άνδρας, έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προκαλέσουν επεισόδια.

O οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον άτυχο φίλαθλο της ΑΕΚ στον Ερυθρό Σταυρό μετά τον τραυματισμό του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα κι όπως είναι λογικό, οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν. «Εγώ πήγαινα να σχολάσω εκείνη την ώρα, είχα αφήσει τον συνάδερφο πιο πριν κοντά στο σπίτι του γιατί το πάρκινγκ της εταιρίας είναι λίγο πιο πάνω από το γήπεδο. Πήγα να αφήσω και το ασθενοφόρο για να φύγω για το σπίτι μου. 

Εκεί στη Δεκελείας με σταματήσαν κάτι μηχανάκια και μου είπαν ότι έχει γίνει κάποια συμπλοκή με μαχαιρώματα. Πήγα στο σημείο που βρισκόταν το άτυχο παλικάρι, το είδα λιπόθυμο. 

Συγνώμη για το τρέμουλο, τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα. Πρώτη κίνηση να τον βάλουμε στο φορείο και στη συνέχεια να φύγουμε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό», δήλωσε αρχικά ο οδηγός του ασθενοφόρου και πρόσθεσε: «Ήμουν μπροστά, οδηγούσα, πήγαινα γκαζωμένος. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται πίσω. Μου είπαν τα παιδιά "Τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο". Αυτό άκουγα συνέχεια... Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο ανέλαβαν μετά οι γιατροί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Aνικανότητα ή επικίνδυνη άγνοια: Η Αστυνομία συνέλεξε στοιχεία στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη αφού πρώτα είχε περάσει η καθαριότητα του Δήμου με το πιεστικό! (pics)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:52 - 08.08.2023

Aνικανότητα ή επικίνδυνη άγνοια: Η Αστυνομία συνέλεξε στοιχεία στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη αφού πρώτα είχε περάσει η καθαριότητα του Δήμου με το πιεστικό! (pics)

Συνταρακτικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Στη ΓΑΔΑ οι 98 συλληφθέντες

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «jutarnji» οι 98 δράστες που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου και θα ανακριθούν από την εισαγγελέα. Από αυτούς οι 84 είναι Κροάτες, ένας είναι ο Αλβανός, ένας Βόσνιος, ένας Αυστριακός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες. «Συνολικά 98 άτομα συνελήφθησαν σε σχέση με τα επεισόδια: 84 Κροάτες πολίτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες. Βρίσκονται στο αρχηγείο της Ασφάλειας Αττικής, ενώ κάποιοι από τους οκτώ τραυματίες βρίσκονται υπό αστυνομική επιτήρηση στο νοσοκομείο», τόνισε επίσης η ιστοσελίδα.