Aνικανότητα ή επικίνδυνη άγνοια: Η Αστυνομία συνέλεξε στοιχεία στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη αφού πρώτα είχε περάσει η καθαριότητα του Δήμου με το πιεστικό! (pics)
i

© Intime

Aνικανότητα ή επικίνδυνη άγνοια: Η Αστυνομία συνέλεξε στοιχεία στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη αφού πρώτα είχε περάσει η καθαριότητα του Δήμου με το πιεστικό! (pics)

Sportal newsroom 21:52 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 08.08.2023

Συνταρακτικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Μία σημαντική λεπτομέρεια έρχεται στο φως μετά τη στυγερή δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, οπαδού της ΑΕΚ. Ο 29χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επιδρομή που έκαναν Κροάτες χούλιγκαν, όπου ενώθηκαν μαζί με Έλληνες λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Ένωσης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Ο 29χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μαχαιριά που δέχθηκε κι αφού οι γιατροί έδωσαν «μάχη» για να τον επαναφέρουν. Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έφερε την αναβολή του αγώνα.

Ο φωτορεπόρτερ του newsbeast, Γιάννης Κέμμος φέρνει στο φως μία διαφορετική τροπή στην υπόθεση. Ο έμπειρος επαγγελματίας ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook δύο φωτογραφίες με διαφορά λίγων ωρών. Στην πρώτη, που έχει τραβήξει ο ίδιος, φαίνονται οι υπάλληλοι του δήμου να καθαρίζουν με πιεστικό το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Η δεύτερη φωτογραφία, που τραβήχτηκε το μεσημέρι, φαίνονται άνδρες της αστυνομίας να προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία.

«H πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη.

Την πλένουν με πιεστικό.

© facebook

Η δεύτερη είναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό.

Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό», αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιάννης Κέμμος.

Ο φωτορεπόρτερ επανήλθε λίγη ώρα αργότερα και με νέο στάτους στο facebook και απάντησε σχετικά με τον χώρο και τον χρόνο των φωτογραφιών. «Επειδή ρωτάτε αν είναι ίδια η γέφυρα που τράβηξα στις 08:34 το πρωί τη στιγμή που έπλεναν τα αίματα και τα στοιχεία της δολοφονίας του Μιχάλη με αυτή που πήγε η αστυνομία περίπου στη 1 το μεσημέρι να κάνει την έρευνα της ανεβάζω όλη τη σειρά των φωτογραφιών που τράβηξα και πριν την πλύνουν. Η γέφυρα είναι μία, είναι συγκεκριμένη και η αστυνομία είναι στην ίδια γέφυρα. 

Ο συνάδελφος το μεσημέρι την τράβηξε από την αντίθετη πλευρά. Όλες οι φωτογραφίες εκτός από την τελευταία που δεν είναι δική μου αλλά συναδέλφου από την Ευρωκίνηση είναι τραβηγμένες μέχρι και τις 08:34 το πρωί. Είναι πριν την πλύνουν με τα αίματα ακόμα και είναι και τη στιγμή που την πλένουν. Η τελευταία φωτογραφία είναι περίπου στην 1 το μεσημέρι όταν έχει πάει η αστυνομία να κάνει έρευνα αφού έχει πλυθεί η γέφυρα. Οι στιγμές που ζούμε όλοι ως κοινωνία και περισσότερο οι γονείς του δολοφονημένου Μιχάλη είναι δύσκολες. Δεν έχει διάθεση κανείς να κοροϊδέψει κανέναν. Αυτά είναι τα γεγονότα, αυτές είναι οι φωτογραφίες, αυτό είναι το σημείο. Αν κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις είναι η αστυνομία και όχι οι φωτορεπόρτερ», ανέφερε ο Γιάννης Κέμμος.

«Γα@@στε τον χουλιγκανισμό και αποβάλετε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την Ευρώπη»: Η σκληρή τοποθέτηση της Καλλιθέας για τη δολοφονία του Μιχάλη
SUPER LEAGUE 2

19:56 - 08.08.2023

«Γα@@στε τον χουλιγκανισμό και αποβάλετε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την Ευρώπη»: Η σκληρή τοποθέτηση της Καλλιθέας για τη δολοφονία του Μιχάλη

Η Καλλιθέα, με ανάρτηση της στο Twitter, τα «έχωσε» στη UEFA, ζητώντας από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να αποβάλει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ από τις διοργανώσεις της.

«Ήδη αποδόθηκαν οι πρώτες ευθύνες, ο κόσμος λέει – και δικαίως – «και τι έγινε; Με επτά απομακρύνσεις τελειώσαμε;». Λέω ευθέως, και απαντώ και σε αυτούς που έσπευσαν να μας κουνήσουν το δάκτυλο, πως ότι μας δείξει η έρευνα, θα σημάνει και αντίστοιχες αποφάσεις. Δεν σταματάμε εκεί. Αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο. Δεν νοείται στελέχη της ΕΛΑΣ να αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο πληροφορίες και περιστατικά. Απαιτείται ευθύνη, συνεργασία και αποτελεσματικότητα. Όχι να πασάρουν τις εντολές και την ευθύνη ο ένας στον άλλον», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου για την απόδοση ευθυνών για την υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας.