Μέλη των BBB που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα ξυλοκόπησαν νεαρούς Σέρβους και κατέληξαν ξανά στη φυλακή

Κροάτες χούλιγκαν

i

©Intime

Μέλη των BBB που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα ξυλοκόπησαν νεαρούς Σέρβους και κατέληξαν ξανά στη φυλακή

Sportal newsroom 00:45 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:58 - 11.01.2024

Μέλη των BBB που είχαν συλληφθεί για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιτέθηκαν σε δύο νεαρούς Σέρβους με αποτέλεσμα να καταλήξουν ξανά στη φυλακή.

Πέντε μέλη των BBB συνελήφθησαν στο Βούκοβαρ για επίθεση σε νεαρούς Σέρβους. Μερικοί από αυτούς μάλιστα είχαν συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη

Οι Κροάτες χούλιγκαν λοιπόν ξαναχτύπησαν αφού το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων επιτέθηκαν σε δύο νεαρούς Σέρβους. Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι τους άκουσαν να μιλάνε σέρβικα. Όλοι όσοι συνελήφθησαν ήταν γνωστοί στις αστυνομικές Αρχές του Βούκοβαρ για αρκετά εγκλήματα. 

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης καφετέριας στη Λεωφόρο-Προανήγγειλε μηνύσεις ο Κούγιας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

15:32 - 22.12.2023

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης καφετέριας στη Λεωφόρο-Προανήγγειλε μηνύσεις ο Κούγιας

Ο ιδιοκτήτης καφετέριας στη Λεωφόρο, στον οποίο είχε ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, αφέθηκε ελεύθερος. Ο Κούγιας προέβη σε δηλώσεις προμηνύοντας μηνύσεις.

Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε και ο Πρωθυπουργός της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς, ο οποίος είπε: «Συνελήφθη ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που είναι ύποπτος για επίθεση και σοβαρό τραυματισμό σε ανήλικους. Για εμάς αυτό το συμβάν είναι απαράδεκτο και οι δράστες πρέπει να καταδικαστούν και να τιμωρηθούν. Αυτά τα τρομερά φαινόμενα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν στην κροατική κοινωνία και οι άνθρωποι πρέπει να εκπαιδεύονται σε μία ανεκτική και περιεκτική κοινωνία», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό επίθεσης σε Σέρβους, αφού στο παρελθόν Κροάτες είχαν επιτεθεί κυρίως σε παιδιά από τη Σερβία. Ωστόσο κανείς από αυτούς δεν είχε τιμωρηθεί.