Απίστευτο: Πυρσοί, συνθήματα κι αποθέωση για τους Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που επέστρεψαν στη χώρα τους (vids)

Οπαδοί Ντιναμό Ζάγκρεμπ

i

PrtScr

Απίστευτο: Πυρσοί, συνθήματα κι αποθέωση για τους Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που επέστρεψαν στη χώρα τους (vids)

Sportal newsroom 15:58 - 10.12.2023

Εν μέσω αποθέωσης επέστρεψαν στην πατρίδα τους, οι πρώτοι αποφυλακισθέντες Κροάτες, τους οποίους περίμεναν στο αεροδρόμιο με πυρσούς και συνθήματα για να τους υποδεχθούν.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που «τρέχουν» την σχετικά με τους Κροάτες χούλιγκαν που είχαν προφυλακιστεί από τον περασμένο Αύγουστο εξαιτίας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα γύρω από την OPAP Arena, μια μέρα πριν από το ματς της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Όπως είναι γνωστό από αυτά προήλθε και ο θάνατος του Μιχάλη Κατσούρη.

Πριν από μερικές ημέρες αποφυλακίστηκαν 20 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί για τα αιματηρά επεισόδια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι συγκεκριμένοι μάλιστα επέστρεψαν στην πατρίδα τους, εν μέσω αποθέωσης!

Συγκεκριμένα, συνοπαδοί τους έσπευσαν στο αεροδρόμιο και φώναζαν το όνομα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και «BBB», κρατώντας πυρσούς στα χέρια. Μία εικόνα που σαφέστατα προκαλεί, μετά τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κροάτες ποδοσφαιριστές πληρώνουν τα έξοδα για 50 Bad Blue Boys που αποφυλακίζονται!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:57 - 10.12.2023

Κροάτες ποδοσφαιριστές πληρώνουν τα έξοδα για 50 Bad Blue Boys που αποφυλακίζονται!

Δημοσίευμα από την Κροατία αναφέρει ότι κάποιοι εκ των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ζήτησαν από την κροατική πρεσβεία να εκδοθούν διαβατήρια για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Μετά τους 20 χούλιγκανς που επέστρεψαν στην Κροατία, σειρά θα πάρουν ακόμη 50. Μάλιστα, Κάποιοι εκ των «Bad Blue Boys» ζήτησαν από την κροατική πρεσβεία να εκδοθούν διαβατήρια για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους καθώς δεν έφεραν ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ζήτησαν ακόμη και χρήματα για να καλυφθεί το κόστος των

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο περιεχόμενο!