Απολογήθηκε ο 18χρονος - Τι υποστήριξε στον ανακριτή (vid)

Απολογήθηκε ο 18χρονος - Τι υποστήριξε στον ανακριτή (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:30 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 14.12.2023

Ο 18χρονος οπαδός έφτασε στα δικαστήρια του Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (14/12) προκειμένου να απολογηθεί. Τι υποστήριξε στον ανακριτή.

Στα δικαστήρια Πειραιά κάτω από δρακόντεια μέτρα βρίσκεται ο 18χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού για τα σοβαρά επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης (7/12) έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου και απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. 

Ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε πως δεν ήξερε να τη χρησιμοποιεί, γι αυτό και το αποτέλεσμα ήταν να φύγει προς τα κάτω και να χτυπήσει σε απόσταση περίπου δύο τριών μέτρων από το σημείο όπου βρισκόταν και να τραυματίσει στη συνέχεια τον αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν σε μια απόσταση περίπου 70 μέτρων. 

Επίσης, επεσήμανε ότι η φωτοβολίδα είχε πορτοκαλί χρώμα και θα μπορούσε κανείς να καταλάβει εάν ήταν αυτή που πέτυχε τον αστυνομικό ή όχι. Αξίζει να σημειωθεί πως με βάσει τα αποτελέσματα του ελέγχου στον οποίο υπεβλήθη ο καθ’ ομολογία δράστης, έδειξαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του. Ο 18χρονος έχει ήδη ομολογήσει ότι έριξε τη φωτοβολίδα που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού.

«Η κυβέρνηση εξετάζει την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα με εφαρμογή στα κινητά»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

18:14 - 13.12.2023

«Η κυβέρνηση εξετάζει την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα με εφαρμογή στα κινητά»

Συνεχίζει να εξετάζει μέτρα η κυβέρνηση για τη μείωση των περιστατικών οπαδικής βίας μετά τα άγρια επεισόδια στον Ρέντη, στα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός...

Ο συλληφθείς κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών. 

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!