Επεισόδια με οπαδικά κίνητρα στο κέντρο της Λαμίας - Άγρια σύγκρουση 40 ατόμων

Αστυνομία

i

© Printscreen

Επεισόδια με οπαδικά κίνητρα στο κέντρο της Λαμίας - Άγρια σύγκρουση 40 ατόμων

Sportal newsroom 19:01 - 15.09.2023
Ακόμα ένα επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα έλαβε μέρος στη Λαμία, καθώς σαράντα άτομα συγκρούστηκαν στο κέντρο της Λαμίας. Υπάρχουν μαρτυρίες για χρήση πτυσσόμενου γκλοπ.

Επεισόδια με οπαδικά κίνητρα έλαβαν μέρος στο κέντρο της Λαμίας το μεσημέρι της Παρασκευής (15/9). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένα εκ των ατόμων δέχτηκε χτύπημα από πτυσσόμενο γκλοπ στο πρόσωπο, προτού φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, στην όψη των οποίων σχεδόν όλοι οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. 

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο παρέες, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν μαθητές, είχαν δώσει ραντεβού προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους για τις ομάδες. Μάλιστα, όπως αναφέρουν καταστηματάρχες της περιοχής τα άτομα ήταν γύρω στα σαράντα ηλικίας από 15-20 ετών

Ένας κάτοικος της περιοχής ανέφερε στο lamianow.gr: «Τον έναν τον είχαν βάλει στο έδαφος και τον χτυπούσαν με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα που είχαν στα χέρια τους. Με το που έφτασε η αστυνομία τράπηκαν σε φυγή οι περισσότεροι. 2-3 μόνο έμειναν για να δώσουν εξηγήσεις».

«Είχαμε ξανά επεισόδιο με νεαρούς, δύο ημέρες νωρίτερα. Με λιγότερα άτομα. Τότε δάρθηκαν με τα χέρια. Τώρα κρατούσαν λοστάρια και αντικείμενα», ήταν τα λόγια ενός άλλου. 

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για το άτομο που φέρεται πως χρησιμοποιούσε γκλοπ, ενώ οι συνάδελφοί τους εξέτασαν ακόμα κάποια άτομα που βρισκόταν στο σημείο για να αναφέρουν τι ακριβώς συνέβη.