Μαρινάκης για τη «μετακίνηση» Αυτιά στη ΝΔ: «Νόμιζα ότι πήρε 4άρι ο Ολυμπιακός στο μπασκετ» (vid)

Ο Γιώργος Αυτιάς

i

© Intime

Μαρινάκης για τη «μετακίνηση» Αυτιά στη ΝΔ: «Νόμιζα ότι πήρε 4άρι ο Ολυμπιακός στο μπασκετ» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:25 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 02.11.2023

Το δικό του σχόλιο για την ενδεχόμενη «μετακίνηση» του Γιώργου Αυτιά στη ΝΔ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος συνέδεσε την είδηση με τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Έντονη είναι η φημολογία αναφορικά με την «μετακίνηση» του Γιώργου Αυτιά στη Νέα Δημοκρατία, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του κόμματος, Παύλο Μαρινάκη, να δίνει το δικό του σχόλιο σε σχέση με την είδηση. Ο ίδιος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου, συνδέοντας τη φημολογία με τον μπασκετικό Ολυμπιακό

«Από το πρωί ορισμένες δημοσιογραφικές ιστοσελίδες μιλούν για "μεταγραφή – βόμβα" και κάποιες άλλες κάνουν λόγο για «μεταγραφή αεροδρομίου». Και οι δύο, όλες βασικά, αμφότερες, αναφέρονται στο ενδεχόμενο ότι ο κ. Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις προσεχείς ευρωεκλογές. Ποιο είναι το σχόλιο της ελληνικής Κυβέρνησης;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Κουντούρης: «Δεν βλέπει κανένας υπεύθυνος, κανένας υπουργός, τι γίνεται στην ΕΡΤ;»
ΣΠΟΡ

23:25 - 01.11.2023

Κουντούρης: «Δεν βλέπει κανένας υπεύθυνος, κανένας υπουργός, τι γίνεται στην ΕΡΤ;»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης (1/11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εξέφρασε την δυσφορία του για τους χειρισμούς της ΕΡΤ όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε με χιούμορ: «Κι εγώ νόμιζα ότι θα μου πείτε ότι πήρε τεσσάρι ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ! Κοιτάξτε να δείτε, δεν έχω κάποιο σχόλιο να κάνω. Νομίζω είναι μακριά οι ευρωεκλογές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 33ο λεπτό: