Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη - Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής
i

@ Intime

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη - Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής

Γιώργος Γαβριλάκης 09:37 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 02.11.2023

Χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Λουκ Σίκμα για μία ακόμα φορά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, που φιλοξενείται στην Τουρκία από την Φενέρμπαχτσε (2/11, 19:45, NovaSports prime) - Για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αναμένεται να επανεμφανιστεί και ο Γιαμ Μαντάρ.

Στην Ulker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης θα εμφανιστεί την Πέμπτη (2/11, 19:45, NovaSports prime) ο Ολυμπιακός, για να αντιμετωπίσει την ομάδα που απέκλεισε την περασμένη σεζόν από το Final Four του Κάουνας. Το... μονοπάτι των «ερυθρολεύκων» διασταυρώνεται με την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του για μία ακόμα φορά τους τραυματίες Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα

Η ομάδα του Πειραιά ψάχνει την τέταρτη νίκη της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και οι Τούρκοι της πέμπτη. Για τους γηπεδούχους αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο Γιαμ Μαντάρ, ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, τότε δηλαδή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανέκτησε γρήγορα τις δυνάμεις του, καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του ξεπεράστηκε πολύ πιο γρήγορα απ' ότι οι αρχικές εκτιμήσεις είχαν διατυπώσει. 

Στα υπόλοιπα, παιχνίδια της ημέρας, ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και θα υποδεχθεί στο Βελιγράδι την Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο. 

Στο Κάουνας οι Ζάλγκιρις θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν, που ακόμα δεν έχει πάρει νίκη στη διοργάνωση, ενώ πολύ σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Ιταλία, εκεί όπου η Μιλάνο θα φιλοξενήσει την Μονακό. Πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της 2ας Νοεμβρίου, μιας και το Μακάμπι-Ρεάλ έχει αναβληθεί, είναι αυτό της Βαλένθια με την Άλμπα Βερολίνου. 

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/11)

19:30 / Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου (NovaSports 6)
19:45 / Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός (NovaSports prime)
20:00 / Ζαλγκίρις Κάουνας - Βιλερμπάν (NovaSports start)
21:15 / Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης - ΑΝΑΒΟΛΗ
21:30 / Βαλένθια - Άλμπα Βερολίνου (NovaSports 3)
21:30 / Μιλάνο - Μονακό (NovaSports 5)

Στο νοσοκομείο ο Σλούκας!
EUROLEAGUE

09:10 - 02.11.2023

Στο νοσοκομείο ο Σλούκας!

Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό, o Kώστας Σλούκας νοσηλεύεται με γαστρεντερίτιδα και δεν θα πάρει μέρος στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία - Εκτός παραμένει και ο Λούκα Βιλντόζα με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (3/11)

21:30 / Βίρτους Μπολόνια - Αναντολού Εφές (NovaSports start)
21:30 / Μπασκόνια - Παρτίζαν (NovaSports 4)
21:30 / Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός (NovaSports prime)

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!