Ο Νίκος Παππάς πριν ένα μήνα έλεγε ότι ο Λιάγκας «πουλάει και την ψυχή του» και σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή του (vid)

Ο Νίκος Παππάς πριν ένα μήνα έλεγε ότι ο Λιάγκας «πουλάει και την ψυχή του» και σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή του (vid)

Sportal newsroom 13:27 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 01.04.2024

Ο Νίκος Παππάς άφησε πίσω του την επί μηνών κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα και παραχώρησε συνέντευξη σήμερα στο «Πρωινό». Τι είχε πει πριν από έναν μήνα.

Κρατάει εδώ και μήνες η κόντρα του Νίκου Παππά με τον Γιώργο Λιάγκα. Ή μάλλον... κρατούσε. Γιατί από σήμερα και στο εξής φαίνεται πως οι δυο τους είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο λόγος; Η παρουσία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή «Το πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Νίκος Παππάς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Έλληνα παρουσιαστή, παρά το γεγονός πως οι δυο τους είχαν ανταλλάξει αρκετά βαριές κουβέντες με απειλές ακόμα και για μηνύσεις. Μάλιστα πριν από έναν μήνα, στις αρχές Μαρτίου, ο Παππάς είχε πει για τον Γιώργο Λιάγκα πως... πουλάει και την ψυχή του.

Αιώνιος φοιτητής... κυριολεκτικά: Πόσα χρόνια φοιτά στη Νομική ο Νίκος Παππάς
SPORT+

11:48 - 05.02.2024

Αιώνιος φοιτητής... κυριολεκτικά: Πόσα χρόνια φοιτά στη Νομική ο Νίκος Παππάς

Ο 34χρονος πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς μπήκε στην Νομική το 2008, χωρίς εξετάσεις, λόγω της 2ης θέσης της Εθνικής Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό και δεν είχε εμφανιστεί καν στη σχολή του τα χρόνια όπου έκανε καριέρα ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

Δείτε τι είχε πει πριν από περίπου έναν μήνα:

«Όταν είχε γίνει όλη αυτή η διαμάχη δεν είχα ούτε σκέψη για ευρωεκλογές, ούτε η πρόταση και όλη επεξεργασία του ζητήματος. Θεωρώ ναι, ότι αν παίξουμε σουτάκια θα χάσει γιατί είναι το δικό μου το πεδίο, αλλά όχι ότι και στο δικό του το πεδίο κερδίζει. Εννοώ στη δικιά μας προσωπική κόντρα. Κάθε φορά που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον Λιάγκα ήταν σαν μία ακόμα ημέρα στο γραφείο, peace of cake.

Θα πήγαινα στην εκπομπή του με χαρά. Τι ώρα είναι; Μπορεί να μη με θέλει ο άνθρωπος. Δε με ενδιαφέρει τόσο ο Λιάγκας να είναι καλά ο άνθρωπος, όλα καλά. Με ενδιαφέρει κυρίως ότι πολλοί όπως ο Λιάγκας ή κάτι πιο γραφικές φιγούρες, όπως Πορτοσάλτε, ότι ρε γαμώτο στο βωμό της τηλεθέασης ή ό,τι άλλο παρασκηνιακά εξυπηρετούν, πουλάνε και την ψυχή τους.

Απειλές στον Λιάγκα έξω από την «Opap Arena»: «Ήμουν σε ένα στενάκι, ήταν 100 και οι 2-3 ήρθαν πίσω μου - Με έβριζαν σκαιότατα»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:32 - 22.11.2023

Απειλές στον Λιάγκα έξω από την «Opap Arena»: «Ήμουν σε ένα στενάκι, ήταν 100 και οι 2-3 ήρθαν πίσω μου - Με έβριζαν σκαιότατα»

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει το Ελλάδα-Γαλλία κι αποκάλυψε ότι άγνωστοι απείλησαν τη ζωή του.

Ρε γαμωτο η αξιοπρέπεια πάνω από όλα. Έτσι το βλέπω εγώ. Όχι ότι ο άνθρωπος το κάνει, γενικά είναι αυτά. Απλά καμία φορά εκτίθεται η αναφορά ότι: ''Από πότε έκανα bullting για κοπέλες με περιττά κιλά'' και με ένα βίντεο τον ξεμπροστιάζεις. Δε θυμάται πότε τα είπε; Το ίδιο είχε πει και για τα ομόφυλα ζευγάρια, ότι δεν θα ήθελε τα παιδία του να είναι γκέι και ο Μπέος τον ξεμπρόστιασε και αυτός.

Είναι ένας άνθρωπος, που αν αξιοποιήσει την οξυδέρκειά του σωστά μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα από αυτά που παρουσιάζει. Αυτή είναι η άποψή μου», είπε ο Νίκος Παππάς για τον Γιώργο Λιάγκα.

Σήμερα ωστόσο ο Νίκος Παππάς αποδέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Λιάγκα και βρέθηκε στο «Πρωινό» παραχωρώντας συνέντευξη για τη ζωή του και για την πολιτική καριέρα που θέλει να κάνει.

Δείτε τη συνέντευξη του Νίκου Παππά στον Γιώργο Λιάγκα: