Στο Παγκρήτιο ο δήμαρχος Ηρακλείου: «Θα αποκλειστεί όλος ο χώρος»

Στο Παγκρήτιο ο δήμαρχος Ηρακλείου: «Θα αποκλειστεί όλος ο χώρος»

Sportal newsroom 23:04 - 29.01.2024

Στο Παγκρήτιο έσπευσε ο Δήμαρχος του Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, μετά τη ζημιά που υπέστη το γήπεδο της Κρήτης.

Η κακοκαιρία Αυγή έκανε για τα καλά την εμφάνισή της στην Ελλάδα, με τα χιόνια και τις πολικές θερμοκρασίες να κάνουν την εμφάνισή τους. Στην Κρήτη ο καιρός ήταν αρκετά άστατος, με τους ανέμους που πνέουν στο νησί να είναι σφοδροί. 

© Creta Live

Κάπως έτσι προέκυψαν νέα προβλήματα στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τον ισχυρό αέρα να ξηλώνει ένα μεγάλο μέρος (περίπου 50 μέτρα) του ανατολικού στέγαστρου. Σύμφωνα με το neakriti.gr ένα μεγάλο κομμάτι από τη Θύρα 9 του γηπέδου έχει αποκολληθεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει πέσει κάτω στο έδαφος αλλά έχει διπλώσει.

Στο σημείο έσπευσε μετά το τέλος του δημοτικού συμβουλίου ο Αλέξης Καλοκαιρινός, δήμαρχος του Ηρακλείου, προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της ζημιάς. Εκεί είχε φτάσει νωρίτερα και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού,  Γιάννης Τσαπάκης, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν οι Πυροσβεστική, Αστυνομία και Πολιτική Προστασία Μάλιστα, το Στάδιο εκκενώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να κάνει προπονήσεις. 

«Για τις επόμενες δύο μέρες θα αποκλειστεί όλος αυτός ο χώρος. Η Αστυνομία και ειδικά η Τροχαία θα είναι σε επιφυλακή. Με το πρώτο φως της ημέρας θα δούμε το μέγεθος του προβλήματος και όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες θα επιχειρήσουμε στο σημείο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος του Ηρακλείου. 

Tags: