«Βόμβα» στην Αγγλία: «Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού»

Αστυνομία

i

© PrtScr

«Βόμβα» στην Αγγλία: «Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού»

Sportal newsroom 22:12 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 23.04.2024

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ποδοσφαιριστών της Premier League λόγω βιασμού, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας.

Δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο 19χρονους παίκτες, οι οποίοι παίζουν στον ίδιο σύλλογο και εμπλέκονται σε βιασμό που φέρεται να έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή (19/04).

Συλλήψεις χούλιγκαν για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη - Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09:44 - 22.04.2024

Συλλήψεις χούλιγκαν για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη - Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Ολονύχτια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και σύλληψη οπαδών, οι οποίοι συμμετείχαν στην δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρεντη.

Επίσης, έγινε γνωστό πως οι δύο συμπαίκτες πλήρωσαν εγγύηση και βγήκαν από το κρατητήριο, όμως οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

«Δύο άτομα συνελήφθησαν, ο ένας ως ύποπτος για βιασμό και ο άλλος για συνεργία και υπόθαλψη βιαστή. Ο ένας από τους δύο παίκτες βρισκόταν μέσα στο γήπεδο της ομάδας του. Η αστυνομία έφτασε εκεί θέλοντας να του μιλήσει. Μεταφέρθηκαν μέσα σε ένα δωμάτιο για την ανάκριση και αργότερα την ίδια μέρα συνελήφθη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των αρχών, σύμφωνα με τη Sun.

«Καθώς το θέμα βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, η ποδοσφαιρική ομάδα δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια σε αυτή τη φάση», προσθέτει η ανώνυμη πηγή που επικαλείται η «Sun».

Όπως αναμενόταν, το ρεπορτάζ έχει προκαλέσει ντόρο στην Αγγλία και κάνει τον γύρο του κόσμου, με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών ωστόσο αλλά και το αντίστοιχο της ομάδας που αγωνίζονται να μην έχουν γίνει γνωστά.