Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον τραυματισμό του αστυνομικού στο κλειστό του Ρέντη

Κυριάκος Μητσοτάκης

i

©Intime

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον τραυματισμό του αστυνομικού στο κλειστό του Ρέντη

Sportal newsroom 17:43 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 08.12.2023

Η κυβέρνηση θα συνεδριάσει στο Μαξίμου έπειτα από τον τραυματισμό του αστυνομικού στο κλειστό του Ρέντη.

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/12 με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Όπως έγινε γνωστό στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί και αναμένεται να εξεταστούν τα μέτρα που θα παρθούν ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της οπαδικής βίας.

Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών: «Γιατί τόση ευαισθησία με τις προσαγωγές;»
ΒΟΛΕΙ

17:24 - 08.12.2023

Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών: «Γιατί τόση ευαισθησία με τις προσαγωγές;»

Τοποθέτηση αναφορικά με τις προσαγωγές στο «Μελίνα Μερκούρη», μετά τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, έκανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, Νίκος Ρήγας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης 7/11 έξω από το κλειστό του Ρέντη όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ, οπαδοί των ερυθρόλευκων συγκρούστηκαν με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτοβολίδα ευθείας βολής τραυμάτισε σοβαρά έναν αστυνομικό, ο οποίος χαροπαλεύει στην εντατική αφού φέρει τραύμα στη μιραία αρτηρία.

Η αστυνομία περικύκλωσε το γήπεδο και προχώρησε σε 464 προσαγωγές προκειμένου να βρει τον ένοχο. Φίλοι της ομάδας του Πειραιά κρατούνται ακόμα προκειμένου να εξεταστεί η συμμετοχή τους ή όχι στα επεισόδια.