Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό: «Παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος»
i

©intime

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό: «Παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος»

Sportal newsroom 15:06 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 08.12.2023

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης (7/12), ενώ εντός διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν έξω από κλειστό γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης (7/12)”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για το Λιγκ Καπ

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Αυτή είναι η φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:17 - 08.12.2023

Αυτή είναι η φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη

Στη φόρα βγήκε η φωτογραφία της ναυτικής φωτοβολίδας που χτύπησε και τραυμάτισε τον αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».