Προφυλακίστηκε ο 44χρονος προπονητής του τάε κβον ντο που κατηγορείται για βιασμό αθλητριών του
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος προπονητής του τάε κβον ντο που κατηγορείται για βιασμό αθλητριών του

Sportal newsroom 16:17 - 27.03.2023

Τον δρόμο προς τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 44χρονος προπονητής του τάε κβον ντο.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος προπονητής του τάε κβον ντο από την Ηλιούπολη. Ο άνδρας κατηγορείται για κατά συρροή βιασμό ανήλικων αθλητριών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.gr, ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του, αρνήθηκε ένα μέρος του κατηγορητηρίου. Ο 44χρονος προπονητής, μετά την απολογία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Αυτός είναι ο προπονητής που συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή
ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

14:26 - 22.03.2023

Αυτός είναι ο προπονητής που συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή

Ο προπονητής της Ηλιούπολης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες βιασμού κατά συρροή, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίασης προσωπικών δεδομένων, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών

Η άρρωστη δράση του προπονητή αποκαλύφθηκε όταν τρεις κοπέλες κατέθεσαν μήνυση. Μετά τις καταθέσεις απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά του 44χρονου άνδρα για βιασμό κατά συρροή, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

«Τα 3 πρώτα κορίτσια εφόσον ανακάλυψε το ένα παιδί το άλλο, ότι είχαν την κοινή εμπειρία από τον ίδιο άνθρωπο, αποφάσισαν να μιλήσουν με έναν άνθρωπο που εμπιστεύονται. Με αυτόν τον τρόπο πληροφορήθηκα εγώ από την αρχή, από τα κορίτσια τα ίδια. Τα συγκεκριμένα κορίτσια δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση σε αυτά που λένε. Οι κατηγορίες είναι για σεξουαλική κακοποίηση. Τα οποία θα στηρίξω μέχρι τέλος.

Είναι μια πραγματικότητα, σκληρή πραγματικότητα, που βίωσε το κάθε ένα από αυτά τα παιδιά, τα οποία καλούνται μετά από τόσα χρόνια και παρόλο που έχουν προχωρήσει την ενήλικη πλέον ζωή τους, να πρέπει να αντιμετωπίσουν όλο αυτό το σκοτεινό κομμάτι που προκάλεσε ένας άνθρωπος και να βρουν την δύναμη να τον σταματήσουν και να σταματήσουν τον οποιοδήποτε… κανέναν δάσκαλο, κανέναν προπονητή, κανέναν άνθρωπο που εκμεταλλεύεται ανήλικα παιδιά», ανέφερε οικογενειακή φίλη των τριών κοριτσιών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο χρόνος τέλεσης των ειδεχθών πράξεων του 44χρονου τοποθετείται το διάστημα από το 2009 μέχρι το 2020. Ωστόσο, οι αρχές θεωρούν πως η αποτρόπαια δράση του προπονητή συνεχίστηκε και μετά το 2020.

Tags: