Πως ο Γιώργος Καραγκούνης συνδέθηκε με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων

Γιώργος Καραγκούνης

i

© Intime

Πως ο Γιώργος Καραγκούνης συνδέθηκε με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:56 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 31.05.2023

Τα συνεχόμενα προβλήματα με την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο Twitter, ενώ μερικά από αυτά έχουν και ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον.

Τις τελευταίες ώρες, το ζήτημα που έχει απασχολήσει χιλιάδες Έλληνες έχει προκαλέσει έναν πανικό στα social media και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τα συνεχόμενα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στα σχολεία, με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων. Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες, οι εκπαιδευτικοί από νωρίς το πρωί της Τρίτης (30/5) δεν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, ενώ ο ΓΓ του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης μιλώντας στον ANT1, έκανε λόγο για νέα κυβερνοεπίθεση.

Όπως είναι λογικό, η δεύτερη συνεχόμενη μέρα κατάρρευσης του συστήματος έχει σημάνει συναγερμό στην κυβέρνηση και στο αρμόδιο υπουργείο Παιδείας ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων που ξεκινούν την Παρασκευή 2 Ιουνίου, Το αρμόδιο υπουργείο μπορεί να διαβεβαίωσε χθες (30/5) ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά και με απόλυτη ασφάλεια αφού το σύστημα μετάδοσης των θεμάτων είναι διαφορετικό, ωστόσο η επίθεση που δέχθηκε σήμερα η πλατφόρμα της τράπεζας ήταν η πιο σημαντική που έγινε πότε σε ελληνικό δημόσιο κυβερνητικό οργανισμό.

Η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων δέχθηκε 165 εκατομμύρια χτυπήματα από 114 χώρες, σύμφωνα με τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η επίθεση των χάκερς σε όλο το δίκτυο του ΕΔΥΤΕ εμπόδισε τη λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων, με αποτέλεσμα τα social media να... οργιάσουν.

Πολλοί χρήστες στο twitter έκαναν λόγο για «φιάσκο», ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνέδεσαν το συγκεκριμένο περιστατικό με το ποδοσφαιρικό σκέλος. Ένας από τους πολλούς που είχαν την «τιμητική» τους ήταν και ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο «τυπάρας» αποτέλεσε έναν από τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου με λαμπρή καριέρα στην Εθνική ομάδα, στον Παναθηναϊκό και στο εξωτερικό.

Ωστόσο, ένα από τα συχνά φαινόμενα τα οποία γινόντουσαν viral ήταν οι... βουτιές του. Πολλές φορές οι αντίπαλοι οπαδοί τα έβαζαν με τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, καθώς θεωρούσαν πως σε αρκετές φάσεις έπεφτε εύκολα και χωρίς λόγο. Υπάρχουν αρκετές φάσεις που δείχνουν τον Καραγκούνη να προσπαθεί να κερδίσει το φάουλ έξυπνα, οι οποίες θα μνημονεύονται για χρόνια. Μπορεί σε αυτό το κομμάτι να του... είχε βγει το όνομα, ωστόσο ο Καραγκούνης αποτέλεσε ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με αφορμή την πτώση της Τράπεζας Θεμάτων, πολλοί χρήστες του twitter τη σύγκριναν με τις πτώσεις του Καραγκούνη, οι οποίες χάραξαν τη δική τους ιστορία. 

Σε μερικά από τα παρακάτω tweets, μπορείτε να διαπιστώσετε τη σύγκριση που έκαναν με διάφορους ποδοσφαιριστές και ομάδες.