Εξαιρετικά αμφίβολος ο Λαρεντζάκης για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία
i

© Euroleague Basketball

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Λαρεντζάκης για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία

Γιώργος Γαβριλάκης 13:43 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 19.05.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στο δεξί πόδι και η συμμετοχή του στο ματς πρόκρισης ή αποκλεισμού κόντρα στην Μπαρτσελόνα (8/5) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το πιθανότερο είναι πως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν θα είναι έτοιμος για δράση τη μέρα που η ομάδα του θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Final Four της Euroleague.

Και αυτό γιατί ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος χτύπησε κατά τη διάρκεια του Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, τελικά σύμφωνα με τα ιατρικά αποτελέσματα έχει υποστεί διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά δύσκολο να προλάβει μέσα σε τέσσερις μέρες να ξεπεράσει το πρόβλημα και να είναι έτοιμος για μία πολύ έντονη αναμέτρηση.

Όλα τα στοιχεία αυτή τη στιγμή δείχνουν πως ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Λαρεντζάκη κόντρα στους Καταλανούς, γεγονός που σίγουρα μειώνει -ειδικά την αμυντική- δυναμική στην περιφέρεια, απέναντι σε μία ομάδα που έχει γεμάτο ρόστερ και αρκετούς γκαρντ που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Οριστικό: Αυτές είναι οι μέρες και οι ώρες για τα Παναθηναϊκός - Μακάμπι και Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

11:17 - 03.05.2024

Οριστικό: Αυτές είναι οι μέρες και οι ώρες για τα Παναθηναϊκός - Μακάμπι και Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

O Παναθηναϊκός θα συναντήσει την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (7/5, 21:15) με σκοπό να προκριθεί στο Final Four της Euroleague και ο Ολυμπιακός, μία μέρα αργότερα (Τετάρτη 8/5, 22:00) θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Palau Blaugrana κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μετά την τρομερή και κυριαρχική εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» στο τρίτο ματς, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με το εντυπωσιακό 92-58 και ισοφάρισε σε 2-2, το Game 5 είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 8 Μαΐου στο Palau Blaugrana της Βαρκελώνης.

🔴 ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!