Την Παρασκευή οι εξετάσεις του Λαρεντζάκη

Την Παρασκευή οι εξετάσεις του Λαρεντζάκη

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:35 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 17.05.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και θα κάνει την Παρασκευή (3/5) τις εξετάσεις στον αστράγαλό του.

Ο Ολυμπιακός είχε και απρόοπτα στη μεγάλη νίκη του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τραυματίζεται στο δεύτερο δεκάλεπτο και να μην επιστρέφει στο ματς.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού υπέστη διάστρεμμα, όταν ο Άλεξ Αμπρίνες έπεσε κάπως άτσαλα στα πόδια του και δεν του επέτρεψε να πατήσει καλά στο παρκέ, με αποτέλεσμα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης να γυρίσει το πόδι του.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, όμως το πόδι του δεν του το επέτρεψε, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον αποσύρει στον πάγκο και να μην τον χρησιμοποιεί ξανά στην αναμέτρηση.

Έτσι, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και το κατά πόσο θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του στο Game 5 απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, επικράτησε με 34 πόντους και έδειξε ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο Game 5 και να γράψει ιστορία. Γιατί πραγματικά θα είναι πολύ κρίμα να μην είναι στο Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

🔴ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός