Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Αξίζει να βρεθεί στο Final 4 ο Ολυμπιακός - Τελείως διαφορετικό το Game 5» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:05 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 19.05.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον Σέρβο να τονίζει πως η ομάδα του αξίζει να βρεθεί στο Βερολίνο, τόνισε πως το Game 5 θα είναι τελείως διαφορετικό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σημασία το ποιος παίζει και πόσο παίζει.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά από καρό πήρε αρκετό χρόνο στο παρκέ, με τον Σέρβο να είναι εξαιρετικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να δείχνει πως έχει επιστρέψει για τα καλά στη δράση.

Ο Σέρβος σταρ του Ολυμπιακού μέτρησε 8 πόντους και 11 ριμπάουντ, αγγίζοντας το νταμπλ - νταμπλ,, ενώ το βασικότερο είναι πως απέναντι σε Βέσελι και Ερνανγκόμεθ βγήκε πολλές φορές νικητής, γεγονός που βοήθησε και τον Ολυμπιακό να ξεφύγει στο σκορ και να φτάσει στην άνετη επικράτηση.

«Όλοι είχαμε ενέργεια σήμερα. Παίξαμε με ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και χωρίς σκαμπανευάσματα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς που μας στήριξαν στο τελευταίο παιχνίδι μας εντός έδρας για φέτος στην Ευρωλίγκα», είπε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του Sportal, πριν αποθεώσει τον Κώστα Παπανικολάου.

«Δεν είναι μόνο η δική μου απόδοση. Όλοι συνείσφεραν. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν, θα διάλεγα τον Κώστα (Παπανικολάου), γιατί έπαιξε απίθανα. Είδατε πόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εχουμε όλοι μας όταν είναι μαζί μας ο Κώστας. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε».

Όπως είπαμε, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε να παίξει καιρό. Βέβαια, σύμφωνα με τον ίδιο, μπορεί να μην παίξει καν στο επόμενο, όμως αυτό καμία σημασία δεν έχει, καθώς το μόνο που μετρά είναι η πρόκριση του Ολυμπιακού.

«Έχουμε πολλούς παίκτες. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα παίξει στο επόμενο ματς. Μπορεί να μην παίξω στο επόμενο παιχνίδι, γιατί έχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με πάνω από 12 παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι όταν σε αυτό το επίπεδο σε καλούν να παίξεις. Σήμερα έπαιξα λίγο περισσότερο. Άλλη φορά λιγότερο, αλλά δεν έχει σημασία. Είναι τα Playoffs τώρα και το σημαντικό είναι η επιτυχία της ομάδας. Έχει να κάνει μόνο με την ομαδική επιτυχία».

«Δεν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να είμαστε πιο πεινασμένοι», τόνισε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην συνέχεια και πρόσθεσε ότι: «Δεν κερδίσαμε τίποτα. Κερδίσαμε μια μάχη όμως τώρα πάμε στην έδρα τους και ξέρετε πώς είναι οι ισπανικές ομάδες στην έδρα τους. θα είναι δύσκολο και πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, παίρνοντας την πρόκριση στο Final 4, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε πως: «Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θα είμαι πανευτυχής αν τα καταφέρουμε. Δουλέψαμε πολύ για να φέρουμε τους εαυτούς μας σε αυτή την κατάσταση και πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε γιατί πιστεύω πως αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στο Final 4. Θα γράψουμε μια πολύ όμορφη ιστορία μετά από όλες τις δυσκολίες εάν τα καταφέρουμε».

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, επικράτησε με 34 πόντους και έδειξε ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο Game 5 και να γράψει ιστορία. Γιατί πραγματικά θα είναι πολύ κρίμα να μην είναι στο Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

🔴ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός