Οι δηλώσεις των Αγγελόπουλων μετά τον χαμένο τελικό: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ, είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας»

Οι δηλώσεις των Αγγελόπουλων μετά τον χαμένο τελικό: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ, είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας»

Νίκος Καλαμπάκας 23:02 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 21.05.2023

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν συγχαρητήρια τη Ρεάλ Μαδρίτης και εξήγησαν πως «είμαστε περήφανοι για όσα φτιάξαμε και δημιουργήσαμε» και πως «ολόκληρη τη χρονιά παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη».

Αμέσως μετά το τέλος του τελικού και παρά την απογοήτευση της ήττας από τη Ρεάλ Μαδρίτης οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν για να εξηγήσουν τα συναισθήματα τους. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπορούσε παρά να... παραδεχθεί την μεγάλη προσπάθεια των Ισπανών. «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ», είπε για αρχή και συνέχισε: «Έτσι είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός. Ολη τη χρονιά παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι για όσα φτιάξαμε και δημιουργήσαμε». 

Ο Ταβάρες παρηγορεί τον δακρυσμένο Βεζένκοφ (vid)
EUROLEAGUE

22:30 - 21.05.2023

Ο Ταβάρες παρηγορεί τον δακρυσμένο Βεζένκοφ (vid)

Με το που έπεσαν οι πρώτοι σφυγμοί μετά τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague, ο Έντι Ταβάρες είδε τον Βεζένκοφ απογοητευμένο στην άκρη του παρκέ. Κατευθύνθηκε προς το μέρος του, τον αγκάλιασε και τον παρηγόρησε.

Μάλιστα, αυτό το εξήγησε και στους παίκτες της ομάδας. «Τους είπαμε πόσο περήφανοι είμαστε για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ο Ολυμπιακός έχει τον δέκατο προϋπολογισμό στην Ευρώπη και έφτασε στο σουτ να διεκδικήσει το κύπελλο, όπως και πέρσι. Συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους», κατέληξε και στη συνέχεια μίλησε ο αδελφός του. 

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ», επανέλαβε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Είχαμε την καλύτερη κανονική διάρκεια, έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης. Με παρουσίες σε φάιναλ φορ που χάνονται στο δευτερόλεπτο. Περήφανοι για την ομάδα, να ευχαριστήσουμε 8.000 Ολτυμπιακούς. Εκπέμπει υγεία η ομάδα θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να κατακτήσουμε την κορυφή. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Στις λεπτομέρειες κρίνεται. Η δικαίωση είναι ο κόσμος που ήταν εδώ».