Πρώην μποξέρ υποσχέθηκε πως θα ακολουθήσει θεραπεία για να σταματήσει να στέλνει... πρόστυχες φωτογραφίες

Πρώην μποξέρ υποσχέθηκε πως θα ακολουθήσει θεραπεία για να σταματήσει να στέλνει... πρόστυχες φωτογραφίες

Sportal newsroom 22:21 - 16.07.2023

Θεραπεία για να σταματήσει να στέλνει... γυμνές φωτογραφίες του σε άλλες γυναίκες υποσχέθηκε πως θα ακολουθήσει ο πρώην μποξέρ, Αμίρ Καν, με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Όταν ακούς τη λέξη απεξάρτηση, το μυαλό σου συνήθως θα πάει στο αλκόολ, τον τζόγο ή τα ναρκωτικά. Όμως ο πρώην επαγγελματίας μποξέρ, Αμίρ Καν, ανακάλυψε μία νέα θεραπεία και αυτή αφορά την αποτοξίνωση από το... sexting.

«Είμαι πρόθυμος να ακολουθήσω θεραπεία»

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Πριν από λίγες ημέρες, ο Βρετανός με καταγωγή από το Πακιστάν, πιάστηκε από τη σύζυγο του, Φαριάλ, να προσπαθεί να την απατήσει, κάτι που προκάλεσε την οργή της. Ο πρώην αθλητής φαίνεται πως έστειλε άσεμνα μηνύματα σε διάσημο μοντέλο, ζητώντας να του στείλει... πρόστυχες φωτογραφίες αλλά και να συναντηθούν από κοντά. 

Ο γάμος τους, όπως είναι λογικό, φαίνεται να περνάει κρίση, ωστόσο ο Καν έδωσε δημόσια υποσχέσεις πως θα προσπαθήσει να τα αλλάξει όλα. Μέχρι και όρκο να ακολουθήσει θεραπεία για να σταματήσει το... sexting έδωσε ζητώντας άφεση από τη Φαριάλ

«Ίσως χρειάζομαι βοήθεια για να με εμποδίσει να στέλνω μηνύματα σε άλλες γυναίκες. Είμαι πρόθυμος να ακολουθήσω θεραπεία για να με σταματήσουν να στέλνω μηνύματα σε άλλες γυναίκες, πέρα από τη σύζυγο μου. Νομίζω ότι στις μέρες μας τα προβλήματα ψυχικής υγείας, λύνονται μέσα από μία μακρά διαδικασία.

 Είναι σίγουρα κάτι που θα έκανα. Τέτοια πράγματα βοηθούν, οπότε ίσως είναι κάτι που θα το σκεφτόμουν», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sun.

Μοντέλα του Only Fans το... ρίξανε στο ρινγκ και φιλήθηκαν πριν τη μεταξύ τους μονομαχία (vid)

Μοντέλα του Only Fans το... ρίξανε στο ρινγκ και φιλήθηκαν πριν τη μεταξύ τους μονομαχία (vid)

Η Άμπερ Ο' Ντόνελ και η Γουίτνει Τζονς άφησαν για λίγο στην άκρη το περιεχόμενο τους στο Only Fans, με σκοπό να μονομαχήσουν μεταξύ τους στο ρινγκ. Κατά τη διάρκεια της ζυγομέτρησης, μάλιστα, έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί η μία στην άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζεύγος έχει περάσει ήδη αρκετά, αφού τον Απρίλιο του 2022, οι δύο έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας στο Ανατολικό Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές πήραν το ρολόι του Καν, η αξία του οποίου ήταν 72.000 λίρες.

Tags: