Ο πυγμάχος Άντονι Τζόσουα πλήρωσε 2.000 λίρες για να... κλειδωθεί σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για τέσσερις μέρες!

Άντονι Τζόσουα

i

©printscreen

Ο πυγμάχος Άντονι Τζόσουα πλήρωσε 2.000 λίρες για να... κλειδωθεί σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για τέσσερις μέρες!

Κωνσταντίνος Ζήκος 15:16 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 21.10.2023

Σε μια πολύ παράξενη ενέργεια προέβη ο πασίγνωστος πυγμάχος, Άντονι Τζόσουα, αφού αποφάσισε να πληρώσει το ποσό των 2.000 λιρών, για να κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο, χωρίς φως και με δεμένα μάτια, για τέσσερις μέρες.

Ο Άντονι Τζόσουα αποκάλυψε την απόφαση του να πληρώσει 2.000 λίρες, για να καθίσει με δεμένα τα μάτια στο απόλυτο σκοτάδι για τέσσερις ημέρες, προκειμένου να προσπαθήσει να βρει... εσωτερική γαλήνη. Μια κίνηση που προκάλεσε απορίες, αν και την είχε αποκαλύψει προτού προβεί στην παραπάνω ενέργεια.

Mάλιστα, είχε φροντίσει να ενημερώσει εκ των προτέρων για την συγκεκριμένη του κίνηση, όταν και μίλησε στο Men's Health: «Πρόκειται να κάνω κάτι, στις 16 Οκτωβρίου, θα πάω σε ένα μέρος για τέσσερις ημέρες όπου θα είμαι μόνος μου σε απόλυτο σκοτάδι, σκοτάδι για τέσσερις ημέρες. Εκείνη τη στιγμή θα είναι το χειρότερο πράγμα που έγινε ποτέ, αλλά μετά σκέφτομαι όταν βγω, θα λέω ότι θα ήθελα να είχα κάνει περισσότερα.

«Υπάρχει μια πόρτα, ανοίγουν την πόρτα, aφήνουν το φαγητό σου σε ένα δίσκο, τρως. Δεν τους βλέπεις. Όχι τηλέφωνο. Όχι τηλεόραση. Όχι ραδιόφωνο. Όχι ηχητικά βιβλία. Τίποτα». 

Αποκάλυψε μάλιστα και τον λόγο που το έκανε: «Η ζωή έχει να κάνει με εμπειρίες. Θέλω να έχω περισσότερο χαρακτήρα και να περάσω περισσότερες εμπειρίες. Το κάνω για χαρακτήρα. Αν πάω μια βόλτα στο δάσος θα απολαύσω το τοπίο, τα πουλιά που κελαηδούν, πάω για ηρεμία. Σε αυτό, όμως, είμαστε μόνο εγώ και το μυαλό μου. Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, θα είμαι ένας από τους πιο κουλ ανθρώπους, βγαίνοντας έξω μετά από τέσσερις μέρες στο σκοτάδι».

Νεκρός ερασιτέχνης πυγμάχος στη Βραζιλία, σε αγώνα με έπαθλο... 16 λιρών!
ΠΥΓΜΑΧΙΑ

09:43 - 17.10.2023

Νεκρός ερασιτέχνης πυγμάχος στη Βραζιλία, σε αγώνα με έπαθλο... 16 λιρών!

Δραματική τροπή πήρε ένας αγώνας πυγμαχίας μεταξύ ερασιτεχνών, που είχε ως έπαθλο το ποσό των 16 λιρών, αφού ένας 23χρονος Βραζιλιάνος έχασε τη ζωή του μετά από δυνατό χτύπημα στο κεφάλι.

Έτσι, ο Τζόσουα αναμένεται να αφήσει πλέον στην άκρη τις παραπάνω ασχολίες και να επιστρέψει  στην δράση της πυγμαχίας, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές τα τελευταία τρία χρόνια.