Ο Γουέιν Ρούνεϊ μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του ως πυγμάχος και να αντιμετωπίσει τον Τζέικ Πολ

Γουέιν Ρούνεϊ

i

©Intime

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του ως πυγμάχος και να αντιμετωπίσει τον Τζέικ Πολ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:24 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να δοκιμάσει την τύχη του μέσα στο ρινγκ δύο χρόνια αφότου κρέμασε τα παπούτσια του.

Η καριέρα του Γουέιν Ρούνεϊ ως ποδοσφαιριστής ήταν αναμφίβολα εξαιρετική, αλλά τώρα, όλα μπορεί να αλλάξουν πορεία, καθώς ο θρύλος της Αγγλίας σκέφτεται να δοκιμάσει την τύχη του ως πυγμάχος.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός είχε μια αξιοσημείωτη καριέρα περνώντας από ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η Έβερτον, η Ντι Σι Γιουνάϊτεντ και η Ντέρμπι Κάουντι. Μέχρι πρότινος ήταν κι ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας, αλλά ο Χάρι Κέιν ήταν θέμα χρόνου ότι θα τον ξεπεράσει.

Η Νιουκάστλ επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε μεγάλο βήμα για έξοδο στο Champions League
PREMIER LEAGUE

20:32 - 02.04.2023

Η Νιουκάστλ επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε μεγάλο βήμα για έξοδο στο Champions League

Η Νιουκάστλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) και έκανε ένα μεγάλο βήμα για να εξασφαλίσει εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Σε συναγερμό πλέον οι «κόκκινοι διαβόλοι».

Ο υποστηρικτής Έντι Χερν πιστεύει ότι ο Ρούνεϊ μπορεί να έχει μια εξαιρετική καριέρα, τουλάχιστον στον κόσμο της πυγμαχίας. Θα αντιμετώπιζε τον Τζέικ Πολ για τον πρώτο του αγώνα και εξαιτίας της «προβληματικής» συμπεριφοράς που είχε ορισμένες φορές στον αγωνιστικό χώρο, θα τα πήγαινε αρκετά καλά.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Ρούνεϊ ήταν γνωστός ως ένας αρκετά περίπλοκος και παίκτης στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην Έβερτον, αλλά όταν έφτασε στη Γιουνάιτεντ, υπό τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μπόρεσε να το αλλάξει.

Έτσι, πιθανός αντίπαλος για τον πρώην ποδοσφαιριστή θα ήταν ο δημοφιλής YouTuber που έγινε μποξέρ,Τζέικ Πολ. Αυτό προέκυψε με χωριστή απόφαση εναντίον του Τόμι Φούρι, του αδερφού του διάσημου πρωταθλητή βαρέων βαρών Τάισον Φιούρι.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι λάτρης της πυγμαχίας, θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο ρινγκ και για αυτό μπήκε στο κόπο να επικοινωνήσει με τον Χερν. Ο δεύτερος ωστόσο αποκάλυψε ότι ο Ρούνεϊ του είχε ζητήσει κάτι παρόμοιο και στο παρελθόν, αλλά πάντα το έκανε όταν έπινε και γι' αυτό δεν του έδινε ιδιαίτερη σημασία.