Ο Τζερβόντα Ντέιβις βγήκε από τη φυλακή μετά από 44 μέρες!

Τζερβόντα Ντέιβις

i

© Photo by Al Bello/Getty Images

Ο Τζερβόντα Ντέιβις βγήκε από τη φυλακή μετά από 44 μέρες!

Sportal newsroom 21:46 - 15.07.2023

Έπειτα από 44 μέρες στη φυλακή, ο σταρ του μποξ, Τζερβόντα Ντέιβις, πλέον είναι ελεύθερος...

Ο σταρ του μποξ, Τζερβόντα Ντέιβις, βγήκε από τη φυλακή την Παρασκευή (14/7), όπως επιβεβαίωσε στο ESPN εκπρόσωπος του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας και Σωφρονιστικών Υπηρεσιών του Μέριλαντ.

Ο Ντέιβις έκατσε 44 ημέρες σε κέντρο κράτησης, αφού ο δικαστής πήρε την απόφαση την 1η Ιουνίου ότι παραβίασε τους όρους του κατ' οίκον περιορισμού του. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Ο 28χρονος καταδικάστηκε σε 90 ημέρες κατ' οίκον κράτηση στο σπίτι του προπονητή του, Κάλβιν Φορντ, αφού ομολόγησε την ενοχή του τον Μάιο σε τέσσερις κατηγορίες που αφορούσαν τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, συμπεριλαμβανομένης μιας εγκύου. 

Ωστόσο, ο Ντέιβις μετακόμισε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και στη συνέχεια σε ένα νέο σπίτι, χωρίς άδεια, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας του Μέριλαντ τον περασμένο μήνα. Έτσι, ο δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου της Βαλτιμόρης διέταξε τον διάσημο μποξέρ να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στη φυλακή της πόλης. Κάτι το οποίο και έκανε και πλέον είναι ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζερβόντα Ντέιβις καταδικάστηκε επίσης σε τριετή αναστολή και 200 ​​ώρες κοινωφελούς εργασίας τον Μάιο.