Σκηνές απείρου κάλλους σε αγώνα UFC στο Μεξικό, με θεατή να χάνει τις αισθήσεις του έπειτα από γροθιά (vid)
i

© PrtScr

Σκηνές απείρου κάλλους σε αγώνα UFC στο Μεξικό, με θεατή να χάνει τις αισθήσεις του έπειτα από γροθιά (vid)

Γιάννης Λιβανός 12:45 - 27.02.2024

Ένας βίαιος καβγάς ξέσπασε μεταξύ των οπαδών στο UFC του Μεξικού, όπου ένας θεατής φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του όταν χτυπήθηκε με ένα δυνατό αριστερό κροσέ...

Ένας οπαδός του αγώνα φάνηκε να βγαίνει βάναυσα «νοκ άουτ» σε έναν τρομακτικό μαζικό καβγά στο UFC στο Μεξικό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ΜΜΑ το Σάββατο (24 Φεβρουαρίου), ξέσπασε μια θορυβώδης συμπλοκή στο κλειστό Arena CDMX, όπου μια ομάδα οπαδών άρχισε να ρίχνει μπουνιές ο ένας στον άλλον, αναγκάζοντας άλλους θεατές να φύγουν γρήγορα για να γλιτώσουν από το εν λόγω σκηνικό.

Ένα απόσπασμα από το περιστατικό κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έδειχνε ότι δεν υπήρχε ασφάλεια για να σταματήσει η βία, όπου ένας οπαδός που φορούσε λευκή μπλούζα έχασε τις αισθήσεις του εξαιτίας ενός άλλου μέλους του πλήθους που τον γρονθοκόπησε με πολλή δύναμη.

Ο ίδιος οπαδός συνέχισε το ξέσπασμά του χτυπώντας έναν άλλο οπαδό, ενώ οι γύρω οπαδοί έσπρωχναν καρέκλες από τη μέση καθώς ο καβγάς συνέχιζε να εξελίσσεται.

Το περιστατικό αυτό αμαύρωσε μια βραδιά συναρπαστικής δράσης του UFC που φιλοξένησε μια τεράστια πλατφόρμα μεξικανικών ταλέντων, με τον ήρωα της γενέτειρας του έθνους και πρώην πρωταθλητή του UFC Flyweight Brandon Moreno να αντιμετωπίζει τον Brandon Royval στο main event.

Στα του αγώνα, ο Royval, 31 ετών, πέτυχε νίκη με μοιρασμένη απόφαση σε μια αναμέτρηση μεταξύ των δύο αστέρων, καθώς ο Αμερικανός ζήτησε τη ρεβάνς με τον νυν πρωταθλητή Alexandre Pantoja, έχοντας χάσει από τον Βραζιλιάνο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μετά την εκδήλωση, ο επικεφαλής του UFC Dana White μίλησε στα μέσα ενημέρωσης και παραδέχτηκε ότι ο καβγάς σε κλειστό χώρο ήταν «ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχει δει», όπως είπε: «Το τρελό με αυτόν τον αγώνα είναι ότι συνεχίστηκε για πάντα. Πήγα εκεί και τον παρακολουθούσα - κανείς δεν τον σταμάτησε. Περίμενα να έρθει η ασφάλεια, αλλά τον άφησαν να συνεχιστεί μέχρι να τελειώσει.

Δεν νομίζω ότι ήταν κακή εικόνα για το UFC. Συνέβη και αυτό ήταν το τέλος. Νομίζω ότι αφού όλοι οι άλλοι είδαν αυτό το σ***, κανείς δεν ήθελε να το ξαναδοκιμάσει. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου τέτοιες μ@....κίες. Τρελό».

Η εκδήλωση στο Μεξικό ήταν η πρώτη του UFC μετά από τεσσεράμισι χρόνια, καθώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, η εταιρεία μαχητικών αθλημάτων άνοιξε το πρώτο της Ινστιτούτο Απόδοσης στη χώρα.

Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση, που είναι μόλις η δεύτερη του είδους της, περιλαμβάνει αίθουσα βαρών, αίθουσα πάλης, εργαστήριο διατροφής και φυσικοθεραπεία, ενώ ο White μίλησε για τον αντίκτυπο που θα έχει στην περιοχή.

«Αυτό ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος μου από το 2001. Το να βρίσκομαι επιτέλους εδώ και να περπατάω στους διαδρόμους του UFC Performance Institute στην Πόλη του Μεξικού είναι μια μνημειώδης στιγμή στην ιστορία του αθλήματός μας. Ο αντίκτυπος που θα έχει αυτή η εγκατάσταση στο Μεξικό, καθώς και, τόσο στην Κεντρική όσο και στη Νότια Αμερική, θα είναι τεράστιος» ήταν τα λόγια του White.

Tags: