Μαχητής ΜΜΑ έπεσε από 10 ορόφους προσπαθώντας να σώσει τη γάτα του
i

© PrtScr

Μαχητής ΜΜΑ έπεσε από 10 ορόφους προσπαθώντας να σώσει τη γάτα του

Γιάννης Λιβανός • 11:41 - 25.01.2024

Το φως της δημοσιότητας είδε πρόσφατα μία εξαιρετικά άσχημη είδηση από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Ένας μαχητής του ΜΜΑ αποκόμισε πολύ σοβαρό τραυματισμό στην προσπάθεια του να σώσει τη γάτα του.

Ένας μαχητής ΜΜΑ τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε από τον 10ο όροφο ενός κτιρίου, ενώ φέρεται να προσπαθούσε να σώσει τη γάτα του. Δημοσιεύματα από τη Ρωσία αναφέρουν ότι ο μαχητής Hardcore MMA Μαγκομέντ Ζαϊνάλοφ  έπεσε από ένα κτίριο στο Ροστόφ. Ένα φρικτό βίντεο, το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τον 24χρονο χωρίς μπλούζα να κείτεται στο πάτωμα φορώντας παντελόνι, ενώ δίπλα του υπάρχει μια λίμνη αίματος.

Το βίντεο τον απεικονίζει επίσης να κάθεται δίπλα σε ένα αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ, το οποίο πιστεύεται ότι προκλήθηκε από την προσγείωσή του πάνω σε αυτό. Περαιτέρω αναφορές υποστηρίζουν επίσης ότι μάλλον έπεσε από το κτίριο ενώ προσπαθούσε να σώσει τη γάτα του.

Η είδηση έγινε γνωστή για πρώτη φορά από ένα ρωσικό πρακτορείο, σύμφωνα με το οποίο υποστηρίζεται ότι ο αθλητής μπορεί να έπεσε από το παράθυρο ενώ προσπαθούσε να φτάσει τη γάτα του, η οποία πιστεύεται ότι έτρεξε στο μπαλκόνι και πήδηξε σε έναν σωλήνα αποχέτευσης. Θεωρείται ότι έπεσε περίπου 10 ορόφους πριν προσγειωθεί πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο Ζαΐνάλοφ φέρεται ότι είχε τις αισθήσεις του, αλλά δείχνει να έχει σπάσει τα πόδια του και τη λεκάνη του.

Αν και κατάφερε να επιβιώσει από την πτώση, το πρακτορείο ισχυρίζεται ότι οι γιατροί προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα πόδια του. Σε συνέντευξή του, ο μάνατζερ του μαχητή Ταράσοφ μίλησε για τους τραυματισμούς που υπέστη ο μαχητής.

«Μίλησα με τη σύζυγο του Mαγκομέντ», είπε ο Ταράσοφ προσθέτοντας: «Σύμφωνα με την ίδια, ήταν απολύτως νηφάλιος όταν συνέβη αυτό. Τώρα περιμένουμε να συνέλθει πλήρως και να αρχίσει να μιλάει. Τότε θα μάθουμε με βεβαιότητα τι συνέβη. Αυτή τη στιγμή έχει τις αισθήσεις του και βρίσκεται υπό την επίβλεψη των γιατρών, η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει κατάγματα στα πόδια και τη λεκάνη του». 

Ο  Ζαϊνάλοφ ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί με τον αντίπαλό του Κουζμίνοφ στις 2 Φεβρουαρίου, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Το MMA φέρεται επίσης να έχει υποσχεθεί ότι θα καλύψει τα έξοδα της όποιας χειρουργικής επέμβασης χρειαστεί.

Tags: