«Έδιωξαν» την πρώην κουνιάδα του Σουμάχερ από τηλεπαιχνίδι επιβίωσης για να μη της ξεφύγει κάτι για την υγεία του
i

© PrtScr

«Έδιωξαν» την πρώην κουνιάδα του Σουμάχερ από τηλεπαιχνίδι επιβίωσης για να μη της ξεφύγει κάτι για την υγεία του

Γιάννης Λιβανός • 10:41 - 25.01.2024

Η πρώην σύζυγος του αδελφού του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από ένα γερμανικό τηλεπαιχνίδι, λόγω φόβων ότι μπορεί να αποκαλύψει τα καλά φυλασσόμενα μυστικά υγείας του άλλοτε θρύλου της F1, Μίκαελ Σουμάχερ.

Η πρώην σύζυγος του αδερφού του εμβληματικού άνδρα της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ, αποβλήθηκε από γερμανικό τηλεπαιχνίδι λόγω φόβων ότι θα αποκάλυπτε την κατάσταση υγείας του Μίκαελ. 

Ο θρύλος της F1 δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως μετά από εκείνο το ατύχημα τον Δεκέμβριο του 2013, που του προκάλεσε ανεπανόρθωτο τραυματισμό και άλλαξε άρδην τη ζωή του. Η κατάσταση του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 έχει κρατηθεί μυστική από τη σύζυγό του Κορίνα και μόνο ένας μικρός αριθμός έμπιστων ατόμων επιτρέπεται να τον δει. 

Οι ανησυχίες ξεκίνησαν με εικασίες ότι η πρώην σύζυγος του Ραλφ, Κόρα, η οποία ήταν μαζί του για σχεδόν 15 χρόνια, θα αποκάλυπτε μυστικά σχετικά με την κατάσταση του Μίκαελ ως διαγωνιζόμενη στη γερμανική έκδοση του I'm a Celebrity- Get me out of here.  

 H 47χρονη πρώην οδηγός αγώνων και μοντέλο του OnlyFans αποχώρησε από το σόου εν μέσω φόβων των ιθυνόντων του καναλιού σχετικά με τη δημοσιοποίηση καλά κρυμμένων μυστικών για την υγεία του Σούμι.

Σύμφωνα με την BILD, οι ιδιοκτήτες του καναλιού ανησυχούσαν ότι η Κόρα ήταν πολύ ομιλητική και ότι θα μπορούσε να διαρρεύσει μυστικές πληροφορίες σε ζωντανή μετάδοση. Οποιαδήποτε αδιακρισία θα παραβίαζε μια σιωπηρή «συμφωνία» μεταξύ του ραδιοτηλεοπτικού φορέα RTL και της οικογένειας Σουμάχερ να μην εισχωρούν στην ιδιωτική τους ζωή.

Η Κόρα ήταν κοντά με τον Mίκαελ και την Κορίνα κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ράλφ. Οι δύο γυναίκες μάλιστα λέγεται ότι έχουν τυπική σχέση αμοιβαίου σεβασμού και δεν είναι πια τόσο κοντά όσο στο παρελθόν. Ο Ράλφ  δήλωσε στη BILD ότι είχαν επίσης καλές σχέσεις και ότι δεν πίστευε ότι θα έκανε κανένα σχόλιο για την κατάσταση του Μίκαελ, λέγοντας: «Νομίζω ότι θέλει να βρει το δικό της θέμα με την κατασκήνωση της ζούγκλας και δεν θα ασχοληθεί, για παράδειγμα, με το κοινό μας παρελθόν. Εξάλλου, όλα αυτά έχουν περάσει πολύ καιρό».

Η αποχώρηση της Κόρα από το τηλεπαιχνίδι ανακοινώθηκε μέσω του λογαριασμού του γερμανικού  I am a celebrity- Get me out of here στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον οποίο ανέφεραν ότι είχε πει τη φράση «φεύγω από τη ζούγκλα» λίγο πριν από το τρίτο live επεισόδιο της σειράς. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Κόρα υποφέρει από έντονο βήχα και αποφάσισε ότι δεν αισθάνεται πλέον υγιώς κατάλληλη για την περιπέτεια στη ζούγκλα. Της ευχόμαστε τα καλύτερα!».

Η 47 χρονη Κόρα Σουμάχερ φημολογείται πως ταλαιπωρείται ακόμη από κάποια υπολείμματα που της άφησε ο covid όταν νόσησε και έκτοτε δυσκολευόταν να αναπνεύσει όταν η ομάδα της στο παιχνίδι επιβίωσης άναβε φωτιά για να ζεσταθεί. Η όμορφη ξανθιά έκλαιγε με αναφιλητά καθώς εξηγούσε την έξοδό της από το τηλεπαιχνίδι λέγοντας: «Η κόρη μου είναι πολύ ευτυχισμένη. Θέλω να πάω σπίτι. Δεν μπορώ να το αντέξω άλλο αυτό. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό με τον καπνό. Δεν μπορώ πια. Θέλω να φύγω από εδώ τώρα. Τώρα, τώρα, τώρα, τώρα!».