Παραλίγο να «εκραγεί» το φόρεμα της Πέιτζ Σπίρανακ παίζοντας γκολφ
i

© PrtScr

Παραλίγο να «εκραγεί» το φόρεμα της Πέιτζ Σπίρανακ παίζοντας γκολφ

Γιάννης Λιβανός • 11:43 - 24.01.2024

Η πληθωρική καλλονή του γκολφ Πέιτζ Σπίρανακ παραλίγο να έχει αποκαλυπτικό ατύχημα με το φόρεμα που φορούσε ενόσω μιλούσε στους οπαδούς της για τα σκαμπανεβάσματα του να παίζεις ένα τόσο αναπάντεχο άθλημα.

H Πέιτζ Σπίρανακ είναι Αμερικανίδα προσωπικότητα στα social media, εκπαιδεύτρια γκολφ και πρώην επαγγελματίας παίκτης του γκολφ. Παράλληλα η Πέιτζ είναι άκρως εντυπωσιακή γυναίκα με τις δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν θραύση.

Η εκθαμβωτική ξανθιά θέλησε να αναφερθεί στα σκαμπανεβάσματα του γκολφ, το οποίο χαρακτήρισε αναπάντεχο άθλημα. Φορώντας ένα περλέ λευκό φόρεμα που τόνιζε το δυνατό της σημείο, η Σπίρανακ χαμογέλασε στην κάμερα, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Το γκολφ είτε με κάνει να χαμογελάω είτε να θέλω να σπάσω όλα τα μπαστούνια μου. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο lol». Η ανάρτηση  αυτή οδήγησε τους θαυμαστές της στο να «γεμίσουν» την 30χρονη με κομπλιμέντα. Μεταξύ άλλων κάποιος έγραψε: «Θεά του γκολφ».

Η Ολίβια Νταν «μαγεύει» τους θαυμαστές της με μια εντυπωσιακή πόζα ευλυγισίας (pics)
SPORT+

09:09 - 24.01.2024

Η Ολίβια Νταν «μαγεύει» τους θαυμαστές της με μια εντυπωσιακή πόζα ευλυγισίας (pics)

Η Ολίβια Νταν, καλλιτεχνική γυμνάστρια του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, παρουσίασε την εξαιρετική ευλυγισία της σε ένα σχεδόν άψογο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της σεζόν εναντίον του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο. Η πανέμορφη αθλήτρια μάλιστα δεν δίστασε να ποζάρει ενθουσιάζοντας το κοινό.

Να σημειωθεί δε πως οι άκρως αποκαλυπτικές  δημοσιεύσεις της Αμερικανίδας στο tik tok είχαν ως αποτέλεσμα να της απαγορευτεί η πρόσβαση στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο ο αποκλεισμός αφορούσε μόνο το tik tok, επομένως οι ακόλουθοι της έχουν την ευκαιρία να  παρακολουθούν τις αναρτήσεις της στο X, το Instagram και το Youtube.