Η Ολίβια Νταν «μαγεύει» τους θαυμαστές της με μια εντυπωσιακή πόζα ευλυγισίας (pics)
i

© PrtScr

Η Ολίβια Νταν «μαγεύει» τους θαυμαστές της με μια εντυπωσιακή πόζα ευλυγισίας (pics)

Sportal newsroom 09:09 - 24.01.2024

Η Ολίβια Νταν, καλλιτεχνική γυμνάστρια του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, παρουσίασε την εξαιρετική ευλυγισία της σε ένα σχεδόν άψογο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της σεζόν εναντίον του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο. Η πανέμορφη αθλήτρια μάλιστα δεν δίστασε να ποζάρει ενθουσιάζοντας το κοινό.

Η διακεκριμένη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, Ολίβια Νταν, παρουσίασε πρόσφατα τις ικανότητές της με ένα συναρπαστικό στιγμιότυπο από το παρελθόν, αποτυπώνοντας την ουσία της νίκης.

Σε ηλικία 21 ετών, η Νταν, είναι καλλιτεχνική γυμνάστρια κολεγίου. Η νεαρή αθλήτρια λοιπόν εξέπληξε τους θεατές με την αξιοσημείωτη ευλυγισία της κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος γυμναστικής στα πρώτα στάδια της τρέχουσας σεζόν. Κάνοντας το ντεμπούτο της το 2024 απέναντι στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρεμιέρα των LSU Tigers στις 12 Ιανουαρίου.

Η Ολίβια διανύει το τελευταίο της έτος στην  πόλη Μπάτον Ρουζ και ξεκίνησε την τελευταία της κολεγιακή σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο. Η σχεδόν άψογη άσκηση εδάφους της συγκέντρωσε ευρεία αναγνώριση, κερδίζοντας την αξιέπαινη βαθμολογία 9,875, λίγο πιο κάτω από το ατομικό της ρεκόρ. Αυτή η εκπληκτική εμφάνιση συνέβαλε σημαντικά στην ηχηρή νίκη του LSU με 196,795-196,995 επί του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο, σηματοδοτώντας ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στην αγωνιστική εκστρατεία της ομάδας.

Η  Αλίσα Λέμαν γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με τεράστιο πάρτι, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα (pics)
SPORT+

14:18 - 22.01.2024

Η Αλίσα Λέμαν γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της με τεράστιο πάρτι, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα (pics)

Η Αλίσα Λέμαν γιόρτασε με στυλ τα γενέθλια της μαζί με τους φίλους, την οικογένεια και τον σύντροφο της Ντάγκλας Λουίζ επιδεικνύοντας μάλιστα το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της με το εντυπωσιακό φόρεμα που είχε φορέσει.

Εκτός από τη νίκη που κέρδισε η Ολίβια Νταν με την επίδειξη του προγράμματος της, η διάσημη Αμερικανίδα γυμνάστρια «έκλεψε» και τις εντυπώσεις με την απίστευτη ευλυγισία της, αλλά και τις πόζες που έπαιρνε καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος στο οποίο συμμετείχε.