Ανησυχία τέλος για τον Φερστάπεν θα αγωνιστεί κανονικά στην Τζέντα

Μαξ Φερστάπεν

i

©Bryn Lennon/Getty Images/Ideal Images

Ανησυχία τέλος για τον Φερστάπεν θα αγωνιστεί κανονικά στην Τζέντα

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:17 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 16.03.2023

Όπως έγινε γνωστό μέσω των social media της Red Bull, ο Μαξ Φερστάπεν δεν θα βρίσκεται στη πίστα της Τζέντα σήμερα, καθώς ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει φτάσει ακόμη στη Σαουδική Αραβία για το δεύτερο Grand Prix της σεζόν, το προσεχές Σαββατορύριακο (17-19/3). Ο Ολλανδός θα απουσιάσει λόγω στομαχικών διαταραχών που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αναμένεται να φτάσει το βράδυ στην αραβική πρωτεύουσα, αλλά μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην δήλωση της Red Bull μάλιστα, ο οδηγός της δεν θα είναι εκεί μέχρι αύριο, κάτι για το οποίο η FIA έδωσε την συναίνεση της και την αντίστοιχη άδεια. Ο Ολλανδός πιλότος της Formula 1, σε ένα Tweet αναφέρει:

«Αισθάνομαι καλά και πάλι, καθώς δεν ήμουν και σε τόσο καλή κατάσταση για λίγες μέρες λόγω μιας ίωσης στο στομάχι. Έτσι, δυστυχώς χρειάστηκε να αναβάλω την πτήση μου για μία μέρα, οπότε δεν θα γυρίσω πριν την Παρασκευή. Θα τα πούμε στη Τζέντα», έγραψε.

Η ομάδα του η Red Bull ανέφερε πως: «Ο Μαξ υπέφερε από μια στομαχική ασθένεια τις προηγούμενες μέρες και, με τη σύμφωνη γνώμη της FIA, δεν θα βρίσκεται στην πίστα σήμερα. Περαστικά, Μαξ».

Όλα όπως δείχνουν λοιπόν, ο Μαξ Φερστάπεν θα αγωνιστεί στο αγωνιστικό τριήμερο του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, με σκοπό να διπλασιάσει τις νίκες του τη φετινή σεζόν. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 25χρονος είχε κυριαρχήσει στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Μπαχρέιν.