Ο Γιός Φερστάπεν ζήτησε την απομάκρυνση του Χόρνερ

Κρίστιαν Χόρνερ και Γιός Φερστάπεν

i

©Red Bull

Ο Γιός Φερστάπεν ζήτησε την απομάκρυνση του Χόρνερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:49 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 03.03.2024

Ο πατέρας του παγκόσμιου πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν, Γιός, πήρε θέση με καυστικό τρόπο για το συνεχιζόμενο σήριαλ του Κρίστιαν Χόρνερ.

Ο πατέρας του Μαξ Φερστάπεν, Γιός εξέφρασε την άποψη ότι η Red Bull κινδυνεύει να διαλυθεί ως ομάδα, εάν ο Κρίστιαν Χόρνερ παραμείνει στη θέση του επικεφαλής.

Ο Βρετανός αθωώθηκε μετά από ανεξάρτητη έρευνα των καταγγελιών περί ανάρμοστης συμπεριφοράς από γυναίκα υπάλληλο.

Αυτή η έρευνα κυριάρχησε στο διάστημα πριν από την έναρξη της σεζόν της Formula 1 και ο Χόρνερ παραμένει στο προσκήνιο, αφότου ένα email από ανώνυμο αποστολέα, το οποίο υποτίθεται ότι περιέχει στοιχεία που υποβλήθηκαν στην έρευνα, διανεμήθηκε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε ανθρώπους του αθλήματος.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο Γιός Φερστάπεν (πατέρας του Μαξ) δήλωσε: «Υπάρχει ένταση εδώ όσο παραμένει στη θέση του. Η ομάδα κινδυνεύει να διασπαστεί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Θα εκραγεί. Παίζει το θύμα, όταν είναι αυτός που προκαλεί τα προβλήματα».

Ερωτηθείς μετά τον αγώνα για το email, ο Χόρνερ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι δεν θα σχολιάσει «τι κίνητρα μπορεί να έχει οποιοδήποτε άτομο για να το κάνει αυτό. Έχω την υποστήριξη μιας απίστευτης οικογένειας, μιας απίστευτης συζύγου, μιας απίστευτης ομάδας και όλων εντός αυτής της ομάδας και η προσοχή μου είναι στραμμένη στο να πηγαίνουμε στα γκραν πρι και να κερδίζουμε αγώνες και να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Από την πλευρά του, ο Γιός αρνήθηκε επίσης ότι εμπλέκεται στο ανώνυμο email, λέγοντας: «Αυτό δεν θα είχε νόημα. Γιατί να το κάνω, όταν ο Μαξ τα πάει τόσο καλά εδώ;» είπε ο 52χρονος.