Νόρις: «Αύριο θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή της Red Bull δύσκολη»

Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι

i

©McLaren

Νόρις: «Αύριο θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή της Red Bull δύσκολη»

Ο Λάντο Νόρις ήταν χαρούμενος με την απόδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές του Ιαπωνικού γκραν πρι, ενώ ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα (24/9).

Η McLaren στη Σουζούκα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν να είναι η δεύτερη ταχύτερη ομάδα του grid. Αυτό αποδείχθηκε στις κατατακτήριες δοκιμές του Ιαπωνικού γκραν πρι, καθώς οι Όσκαρ Πιάστρι και Λάντο Νόρις τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. 

Η βρετανική ομάδα πρέπει να χαίρεται που κέρδισε στα ίσα τις Ferrari και Mercedes, ωστόσο θα χρειαστεί ένα θετικό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα (24/9) για να αξιοποιήσει τα όσα έκανε όλο το αγωνιστικό τριήμερο. 

Ο Νόρις ήταν χαρούμενος μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών στη πίστα της Σουζούκα, αναφέροντας: «Ήταν μια φανταστική ημέρα για εμάς. Ο Όσκαρ έκανε φοβερή δουλειά και είμαστε στις θέσεις 2 και 3. Ο Μάξ έκανε όπως πάντα επίσης καλή δουλειά. Είμαι αρκετά χαρούμενος με τους χρόνους μου, ήταν δύσκολο. Δεν είναι καθόλου εύκολο σε αυτή την πίστα να κάνεις έναν τέλειο χρόνο, το παραμικρό λάθος σε κάνει να χάνεις πολύ χρόνο. Πολύ γρήγορα μπορούν να συμβούν πολλά. Είμαι χαρούμενος γενικά, ήταν μια καλή ημέρα και για αύριο βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή θέση».

Πιάστρι: «Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα, θα προσπαθήσω να προσπεράσω τον Φερστάπεν»
FORMULA 1

20:08 - 23.09.2023

Πιάστρι: «Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα, θα προσπαθήσω να προσπεράσω τον Φερστάπεν»

Ο Όκαρ Πιάστρι εμφανίστηκε χαρούμενος με την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές της Ιαπωνίας, ενώ ο Αυστραλός οδηγός φαίνεται να έχει προσδοκίες για την αυριανή εκκίνηση (24/9).

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τις προσδοκίες του, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (24/9, 08:00): «Κάποιες από τις ωραιότερες ιστορίες της McLaren προέρχονται από την Ιαπωνία. Θέλουμε αύριο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο όμως. Ο Μαξ κάνει φοβερή δουλειά, όπως και η Red Bull. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή τους δύσκολη».