Νόρις: «Το πέταγμά μου ήταν πολύ καλό, αλλά στη δεύτερη φάση της εκκίνησης ήμουν συντηρητικός»

Λάντο Νόρις

i

©McLaren

Νόρις: «Το πέταγμά μου ήταν πολύ καλό, αλλά στη δεύτερη φάση της εκκίνησης ήμουν συντηρητικός»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:50 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 02:35 - 05.11.2023

Ο Λάντο Νόρις εμφανίστηκε χαρούμενος μετά την επίτευξη της 2ης θέσης στον Αγώνα Σπριντ του γκραν πρι της Βραζιλίας.

Ο Λάντο Νόρις για ακόμη μία φορά φέτος δεν κατάφερε να κρατήσει να αμυνθεί στον Μαξ Φερστάπεν. Ο Βρετανός πιλότος στην εκκίνηση του Αγώνα Σπριντ έχασε τη πρωτοπορία στη πρώτη στροφή από τον Ολλανδό, ο οποίος εν τέλει πήρε μία άνετη νίκη.    

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Νόρις παραδέχθηκε πως δεν ήταν όσο επιθετικός μπορούσε να είναι: «Δεν ξέρω τι έγινε στην εκκίνηση. Πρέπει να δω τα δεδομένα της τηλεμετρίας. Το πέταγμά μου ήταν πολύ καλό, αλλά στη δεύτερη φάση της εκκίνησης ήμουν συντηρητικός, δεν σπίναραν οι πίσω τροχοί μου, πήγα για μία ασφαλή εκκίνηση. 

Έχω θέματα να βελτιώσω για τον αυριανό αγώνα. Με έπιασε λίγο στον ύπνο ο Τζορτζ Ράσελ. Βρήκα όμως το ρυθμό μου και τον πέρασα. Είχα καλό ρυθμό, προσπάθησα να πλησιάσω τον Φερστάπεν αλλά δεν τα κατάφερα».

Και πρόσθεσε: «Δεν ανησυχώ για αύριο, με ενθαρρύνει το γεγονός πως είχαμε έναν πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα σήμερα. Δεν μαχόμαστε με τον Μαξ, είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς και έχει ένα από τα καλύτερα μονοθέσια στην ιστορία. Δεν μπορούμε ξαφνικά να μαχόμαστε με τη Red Bull. Δεν περίμενα να είμαστε τόσο καλοί».