Χάμιλτον: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στις τρεις πρώτες θέσεις»

Λιούις Χάμιλτον

i

©Mecedes

Χάμιλτον: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στις τρεις πρώτες θέσεις»

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:30 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 22.10.2023

Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε χαρούμενος με την επίδοσή του στον Αγώνα Σπριντ του Όστιν, ενώ αναφέρθηκε και στο τι μπορεί να πετύχει στο γκραν πρι της Κυριακής (22/10, 22:00).

Ο Λιούις Χάμιλτον επέστρεψε στις κορυφαίες θέσεις. Ο οδηγός της Mercedes τερμάτισε στη 2η θέση του Αγώνα Σπριντ του Όστιν, πίσω μόνο από τον νικητή, Μαξ Φερστάπεν της Red Bull. 

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Χάμιλτον μίλησε για τους 19 γύρους που προηγήθηκαν, λέγοντας: «Ήταν ένας διασκεδαστικός αγώνας. Έκανα καλή εκκίνηση και ήμουν δυνατός στην πρώτη στροφή. Είχα καλή μάχη με τον Λεκλέρ και προσπάθησα στο πρώτο μέρος του αγώνα να μείνω κοντά στον Φερστάπεν. 

Ο ρυθμός της Red Bull όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί προς το παρόν. Είμαι χαρούμενος όμως που είμαστε λίγο πιο κοντά. Έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο για να φτάσουμε το ρυθμό που μπορεί να έχει η Red Bull στον αγώνα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στις τρεις πρώτες θέσεις», δήλωσε αρχικά ο 38χρονος. 

Για το τι μπορεί να κάνει στον αγώνα της Κυριακής (22/10, 22:00), ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πρόσθεσε: «Θα μας βοηθήσει το γεγονός πως ο Μαξ εκκινεί πιο πίσω μας. Σίγουρα όμως, βάσει του ρυθμού που είχε στο σπριντ, θα είναι αρκετά γρήγορα κολλημένος πίσω μας. Πιστεύω πως θα έχουμε μια ωραία μάχη με τους Λεκλέρ και Νόρις στον αγώνα. Φαίνεται πως έχουμε παραπλήσιο ρυθμό. Ελπίζω να δώσουμε καλές μάχες στο GP. Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Φερστάπεν πίσω μας θα είναι φοβερό. Αν όχι, δεν πειράζει».