«Βόμβα» Φερστάπεν: «Περιμένω από τον πρόεδρο της Ferrari να με πάρει τηλέφωνο»

Μαξ Φερστάπεν

i

©Red Bull Content Pool

«Βόμβα» Φερστάπεν: «Περιμένω από τον πρόεδρο της Ferrari να με πάρει τηλέφωνο»

Κωνσταντίνος Ζήκος 11:55 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 16.10.2023

Ο Μαξ Φερστάπεν παραχώρησε συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport» και αποκάλυψε τον λόγο που θα ήθελε να έρθει σε επικοινωνία με τον Τζον Έλκαν για μια νέα ακριβή αγορά.

Μπορεί ο Μαξ Φερστάπεν να έχει συμβόλαιο με τη Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2028, όμως υπάρχει ένα αυτοκίνητο της «Scuderia» που τον ενδιαφέρει, για να το εντάξει στη συλλογή του.

Πρόκειται για την Ferrari F2004, με την οποία ο Μίκαελ Σουμάχερ κατέκτησε το πέμπτο του πρωτάθλημα με τη Scuderia πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες. Ήταν ένα από τα κορυφαία, σε ανταγωνιστικότητα, ταχύτητα της ιστορίας της ένδοξης ιταλικής ομάδας. O Ολλανδός ανέφερε το εξής:

«Θα ήθελα να είχα στο γκαράζ μου όλα τα αυτοκίνητα της Red Bull με τα οποία κέρδισα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Και επίσης τη Ferrari F2004 του Μίκαελ Σουμάχερ, το οποίο είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο. 

Όμως δεν ξέρω τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να το αγοράσω. Οπότε απευθύνομαι στον Τζον Έλκαν, ελπίζω να διαβάζει αυτή τη συνέντευξη και ίσως να με πάρει τηλέφωνο», συμπλήρωσε ο 25χρονος πρωταθλητής της F1.

Ξέσπασμα Σάρτζεντ: «Όταν ο Χάμιλτον και ο Αλόνσο πήγαν στη F1, είχαν ατελείωτες μέρες δοκιμών»
FORMULA 1

20:31 - 15.10.2023

Ξέσπασμα Σάρτζεντ: «Όταν ο Χάμιλτον και ο Αλόνσο πήγαν στη F1, είχαν ατελείωτες μέρες δοκιμών»

Ο Λόγκαν Σάρτζεντ θα ήθελε να είχε περισσότερες ημέρες δοκιμών στην περίοδο προσαρμογής του στην Formula 1. Η Williams θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Αμερικανού.

Mάλιστα, μέχρι το 2017 αυτό ήταν το ακριβότερο μονοθέσιο της  F1 που πωλήθηκε ποτέ, μέχρι να έρθει η Ferrari F2001 του Μίκαελ Σουμάχερ με τιμή πώλησης 7,12 εκατομμυρίων ευρώ. Το F2004, άγγιξε την τελική τιμή των 3,04 εκατομμυρίων ευρώ το 2005.