Χάμιλτον: «Το καλύτερο αποτέλεσμά μου φέτος»

Λιούις Χάμιλτον

i

©Photo by Song Haiyuan/MB Media/Getty Images

Χάμιλτον: «Το καλύτερο αποτέλεσμά μου φέτος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:00 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 20.04.2024

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά την πολύ καλή εμφάνισή του στον Αγώνα Σπριντ στη Σανγκάη.

Ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να μην είχε τον ρυθμό να απειλήσει τον νικητή του Αγώνα Σπριντ του GP της Κίνας, Μαξ Φερστάπεν, όμως κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση του Σπριντ στην πίστα της Σανγκάης.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε καλή εκκίνηση, καθώς προσπέρασε τον Λάντο Νόρις για να πάρει την πρωτοπορία του Σπριντ. Παρά το γεγονός ότι δεν νίκησε, ο Βρετανός κατάφερε να επιστρέψει στις θέσεις του βάθρου με μία καλή εμφάνιση που είχε ανάγκη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πιλότος της Mercedes ήταν εμφανώς χαρούμενος με την κατάκτηση της 2ης θέσης, λέγοντας: 

«Αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που πήρα μετά από καιρό. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος και ευγνώμων. Δεν μπορούσαμε να παλέψουμε με τη Red Bull σήμερα, όμως κάναμε ένα μεγάλο βήμα, βελτιωθήκαμε πολύ. Η βροχή μας βοήθησε χθες. Ο αγώνας ήταν δύσκολος αλλά ανακάλυψα πολλά από αυτόν και ανυπομονώ για αύριο».

Ερωτηθείς για το τι περιμένει από τις κατατακτήριες που ακολουθούν, ο Χάμιλτον υποστήριξε: «Δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στον ένα γύρο όσο άλλα μονοθέσια. Η Ferrari, η Red Bull, νομίζω και η McLaren είναι μπροστά μας και πιθανότατα και η Aston Martin.

Θα δούμε μετά πού θα είμαστε όμως δεν περιμένω να μάχομαι για την πρώτη σειρά της εκκίνησης. Το θετικό είναι πως μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και να βελτιώσουμε το μονοθέσιο μέχρι τις κατατακτήριες», κατέληξε ο Βρετανός οδηγός.