Λεκλέρ για Σάινθ: «Μάχεται περισσότερο μαζί μου, παρά με τους υπόλοιπους» (vid)

Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ

i

©Photo by Clive Mason/Getty Images

Λεκλέρ για Σάινθ: «Μάχεται περισσότερο μαζί μου, παρά με τους υπόλοιπους» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:28 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 20.04.2024

Ο Σαρλ Λεκλέρ εξέφρασε τα παράπονά του για τον Κάρλος Σάινθ κατά τη διάρκεια του Αγώνα Σπριντ της Κίνας.

Η μονομαχία ανάμεσα στον Σαρλ Λεκλέρ και τον Κάρλος Σάινθ στον 16ο γύρο του Αγώνα Σπριντ του γκραν πρι της Κίνας έκρινε την 3η θέση.

Το οδηγικό δίδυμο της Ferrari ενεπλάκη σε μια «μάχη» στα τελευταία στάδια του Σπριντ, με τους Φερνάντο Αλόνσο και Σέρχιο Πέρες να διεκδικούν επίσης τη θέση.

Ο Λεκλέρ και ο Σάινθ ήρθαν σε επαφή ενώ μάχονταν στη φουρκέτα της στροφής 14, καθώς ο δεύτερος άνοιξε πάρα πολύ την γραμμή του.

Τελικά ο Πέρες με τη Red Bull ανέβηκε στο τελευταίο σκαλί του βάθρου, μετά το προσπέρασμα πάνω σε Σάινθ και Αλόνσο. Μάλιστα αυτή η μάχη επέφερε την εγκατάλειψη του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή λόγω κλαταρίσματος.

Κατά τη διάρκεια του Αγώνα Σπριντ ο Λεκλέρ εξέφρασε τα παράπονά του για τον Σάινθ μέσω του team radio της Scuderia, μιλώντας με τους μηχανικούς του: «Μάχεται περισσότερο μαζί μου, παρά με τους υπόλοιπους», ήταν τα λόγια του Μονεγάσκου πιλότου.

Η δράση στην πίστα της Σαγκάης συνεχίζεται με τις δοκιμές κατάταξης εν όψει του «κυρίως» αγώνα της Κυριακής (21/4), που θα διεξαχθούν στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.