O Γουίλ Σμιθ πανηγύρισε τη μετακίνηση του Χάμιλτον στη Ferrari με ένα χιουμοριστικό βίντεο

Γουίλ Σμιθ και Λιούις Χάμιλτον

i

©Photo by Clive Mason/Getty Images

O Γουίλ Σμιθ πανηγύρισε τη μετακίνηση του Χάμιλτον στη Ferrari με ένα χιουμοριστικό βίντεο

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:02 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 08.02.2024

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Γουίλ Σμιθ πανηγύρισε με ένα χιουμοριστικό βίντεο τη μεταγραφή του Λιούις Χάμιλτον από τη Ferrari στη Mercedes.

Ο Λιούις Χάμιλτον ανακοινώθηκε από τη Ferrari, με τη μεταγραφή του στο Μαρανέλο από το 2025 να οριστικοποιείται την Πέμπτη (1/2) και να ολοκληρώνεται η μεγαλύτερη μεταγραφική «βόμβα» της τελευταίας δεκαετίας στο σπορ.

Η συμφωνία ήρθε εντελώς απρόσμενα, δεδομένου ότι ο Βρετανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υπέγραψε το Σεπτέμβριο του 2023 την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Mercedes για τη διετία 2024-’25. 

Πολλοί άνθρωποι του χώρου αλλά και πρόσωπα εκτός Formula 1 σχολίασαν την μεταγραφή του Βρετανού στην ιταλική ομάδα. Ένας από αυτούς ήταν ο Γουίλ Σμιθ. 

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ ανήρτησε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο instagram, από σκηνή της δεύτερης ταινίας της σειράς «Bad Boys», στην οποία οδηγεί μια Ferrari 550 Maranello στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια καταδίωξης. 

Το πρόσωπο του Αμερικανού κινηματογραφικού σταρ είχε αντικατασταθεί από εκείνο του Χάμιλτον, με τον Σμιθ να γράφει: «χαχαχα, ο Λιούις Χάμιλτον παίρνει θέση για τη σεζόν του 2025». 

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είδε το σχετικό βίντεο και το κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο Instagram, παρά το γεγονός ότι για όλο το 2024 θα παραμένει τυπικά και ουσιαστικά οδηγός της Mercedes

Δείτε το σχετικό βίντεο: