Και το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (vid)

Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων 2023

i

©Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Και το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (vid)

Δημήτρης Μπαλής 08:38 - 11.04.2023

Μία ακόμα σημαντική επιτυχία για τη χώρας μας, σε διεθνές επίπεδο.

Θα μπορούσε, πράγματι, να είναι γραμματόσημο ένα ιστορικό αυτοκίνητο και μάλιστα με φόντο Ελλάδα. Δυστυχώς, τα γραμματόσημα και εν γένει τα γράμματα, στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, αποτελούν ανάμνηση.

Όμως, το «γράμμα» στάλθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, ήδη από πέρυσι, καθώς η άρτια διοργάνωση αποτέλεσε «φάκελο» διαπιστευτηρίων στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, ώστε ο αγώνας να βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων 2023.

Ετσι, μετά το Ράλλυ Ακρόπολις που επέστρεψε από το 2021 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι – WRC, έπειτα από 8 χρόνια, και το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα έπειτα από 7 χρόνια.

Το ενδιαφέρον των πληρωμάτων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για συμμετοχή στον ιστορικό μας αγώνα που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου, είναι ήδη πολύ μεγάλο. Ο αγώνας θα είναι ο ένατος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, διεξάγεται για 17η χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό.

Η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα εργάζεται ακατάπαυστα για τη φετινή διοργάνωση, τόσο για τον αγώνα Sporting όσο και για τον αγώνα Regularity.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία στους αγώνες ράλι, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Tags: