Με το κράνος του πατέρα του ο Μικ Σουμάχερ

Ο Μικ Σουμάχερ με το κράνος του πατέρα του

i

©Mercedes

Με το κράνος του πατέρα του ο Μικ Σουμάχερ

Δημήτρης Μπαλής 13:22 - 15.07.2023

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ θα οδηγήσει τη Mercedes W02 στο Goodwood FOS

Από τον έναν Σουμάχερ στον άλλο. Ο Μικ θα φορέσει το εμβληματικό κόκκινο κράνος του πατέρα του Μίκαελ και τις φόρμες αγώνα του 2011 για να οδηγήσει το μονοθέσιο W02 στο Goodwood Festival of Speed ​​αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι λάτρεις των αγώνων σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν ένα αφιέρωμα όπως κανένας άλλος μπορεί να το κάνει, καθώς ο Μικ Σουμάχερ, ο γιος του θρυλικού οδηγού της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, παίρνει το τιμόνι της Mercedes MGP W02 στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Για να αποτίσει φόρο τιμής στη μεγάλη καριέρα του πατέρα του, ο Μικ θα πάει στο λόφο Goodwood με το W02 τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή του Σαββατοκύριακου FOS, κάμνοντας και μια τελευταία διαδρομή με το μονοθέσιο W12 το απόγευμα της Κυριακής.

©Mercedes

Το Mercedes MGP W02 οδηγήθηκε από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ και τον Νίκο Ρόσμπεργκ στη σεζόν της Formula 1 το 2011. Είναι ένα αυτοκίνητο που όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά είναι ατμοσφαιρικό, και ο V8 κινητήρας του θα ακούγεται απίστευτος στο φεστιβάλ.

Tags: