Η αντεπίθεση του Μαρκ Μάρκεθ με τη Gresini ξεκινάει στις 20 Ιανουαρίου

Μαρκ Μάρκεθ

i

©Red Bull

Η αντεπίθεση του Μαρκ Μάρκεθ με τη Gresini ξεκινάει στις 20 Ιανουαρίου

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:09 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 22.12.2023

Η Gresini Ducati ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/12) την ημερομηνία που θα αποκαλύψει τα χρώματα και τους αναβάτες στο MotoGP 2024.

Η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP του 2024 θα είναι γεμάτη ενθουσιασμό. Ένας από τους κύριους λόγους θα είναι να δούμε πώς αποδίδει ο Μαρκ Μάρκεθ μακριά από τη Honda

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα ξεκινήσει ένα νέο στάδιο στα μηχανήματα της Ducati με τη Gresini Racing, αφού δοκιμάσει το Desmosedici GP στην τελευταία επίσημη δοκιμή στη Βαλένθια.

Τα πρώτα συναισθήματα του Μάρκεθ στο πίσω μέρος της Ducati στο Ricardo Tormo ήταν πραγματικά θετικά και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετρούν ήδη αντίστροφα τις μέρες για να δουν τον Ισπανό αναβάτη να φοράει τα νέα του χρώματα. 

Είναι πλέον γνωστή η ακριβής ημερομηνία παρουσίασης της νέας του ομάδας για τη σεζόν 2024. Όπως ανακοίνωσε η Gresini στα social media, η επίσημη παρουσίαση για την επερχόμενη καμπάνια με τον Μαρκ Μάρκεθ και τον αδελφό του, Άλεξ θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στο Ρίμινι της Ιταλίας. 

Έτσι, ο πρώτος «χορός» του Μαρκ Μάρκεθ με την Gresini είναι προ των πυλών και το Sportal θα μοιραστεί σίγουρα όλες τις λεπτομέρειες της παρουσίασης που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας και συναρπαστικής περιπέτειας για τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.