Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει μονοθέσιο της Formula 1

Ο Μπραντ Πιτ με τους μηχανικούς της Williams

i

©Print Screen

Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει μονοθέσιο της Formula 1

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:05 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 11.05.2023

Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει ένα πραγματικό μονοθέσιο της Formula 1 την ερχόμενη εβδομάδα στο Σίλβερστοουν για τα γυρίσματα της ταινίας που ετοιμάζει.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, υπάρχει μια νέα μεγάλου μήκους ταινία της Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Ο Αμερικανός ηθοποιός θα οδηγήσει ένα πραγματικό μονοθέσιο της F1 την ερχόμενη εβδομάδα στο Σίλβερστοουν για τα γυρίσματα της ταινίας. 

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Τζόζεφ Κοζίνσκι που υπέγραψε το Top Gun: Maverick και παραγωγός θα είναι ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ. Πολλά από τα γυρίσματά της ταινίας θα γίνουν κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τριημέρων της Formula 1. Αυτό είναι κάτι που το σπορ θα πρέπει να ελέγξει, είπε σε δηλώσεις του ο CEO της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι.

«Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στο Σίλβερστοουν πολύ σύντομα, και θα δείτε ότι θα είναι η πρώτη ταινία στην οποία βασικά (τα κινηματογραφικά συνεργεία) θα βρίσκονται μέσα στον αγώνα. Θα εισβάλλουν σε μεγάλο βαθμό από άποψη παραγωγής, και είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε κατά κάποιον τρόπο». 

Ωστόσο ο Ντομενικάλι είναι απόλυτα πεπεισμένος για τη σημασία της ταινίας, λέγοντας: «Θα είναι άλλος ένας τρόπος για να δείξουμε ότι η F1 δεν σταματά ποτέ. Θέλουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με το Netflix, η κοινότητα της F1 αναρωτιόταν 'τι συμβαίνει; Αυτό δεν είναι ένα μέρος στο οποίο πρέπει να βρισκόμαστε'. Και τώρα καταλαβαίνουμε τη δύναμή του. Και η ταινία είναι άλλο ένα εργαλείο». 

Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζόζεφ Κοζίνσκι είχαν συναντηθεί με τους επικεφαλής της Formula 1 για να μιλήσουν για την παραγωγή της ταινίας.   

«Μια ταινία με τον Μπραντ Πιτ, με σύμβουλο τον Λιούις Χάμιλτον, με τον Μπρουκχάιμερ και με το σκηνοθέτη του Top Gun: Maverick... Έχουμε δει ήδη τι θα κάνουν, και πώς θα παρουσιάσουν αυτά τα αυτοκίνητα. Πήραν την τεχνολογία από το Top Gun και θα είναι εκπληκτικό" είπε ο Γκρεγκ Μαφέι, διευθύνων σύμβουλος της -ιδιοκτήριας των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ- Liberty Media. 

Και συμπλήρωσε: «Οι Σίμπσονς συνεχίζονταν για 20 χρόνια, αλλά δεν υπάρχουν πολλές σειρές που έχουν διαρκέσει τόσο πολύ. Το Drive to Survive είναι υπέροχο. Αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε στο Drive to Survive για να είναι το μοναδικό μας όχημα προώθησης διά παντός. Πρέπει να μένουμε φρέσκιοι, να αλλάζουμε το παιχνίδι. Και το κρατάμε φρέσκο με όσα κάνουμε στο Instagram, στο TikTok και αλλού. Αυτή η ταινία, περίπου όπως το (GP) του Λας Βέγκας, θα είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο. Όπως το Drive to Survive είναι τεράστιο σε πολύ κόσμο, πάω ακόμα σε ορισμένα μέρη που ο κόσμος δεν γνωρίζει τίποτα (για αυτό). Το κοινό του δεν είναι τόσο μεγάλο. Είναι μεγάλο σε αυτή την ομάδα ανθρώπων, αλλά δεν είναι πραγματικά μεγάλο». 

Tags: